Lørdag tar Molde imot Rosenborg på Aker stadion, et oppgjør som de siste årene har blitt prestisjefylt.

Pågangen for å skaffe seg billetter er dermed stor. Derfor har Molde Fotballklubb bedt de sesongkortholderne som ikke har tenkt seg på fotballkamp om å gi bort eller fristille sine billetter.

Ingen kompensasjon

Da Aftenposten var i kontakt med markedskonsulent i Molde, Lars Outzen torsdag ettermiddag, var det bare 29 ledige billetter igjen til oppgjøret.

Men klubben har ikke tenkt å kompensere hvis sesongkortholderne bestemmer seg for å låne bort eller fristille plassen sin. Dermed blir det rett og slett en god gjerning fra den sesongkortholderen som eventuelt måtte bestemme seg for å gi bort billetten.

— Med de løsningene vi har i dag, er det ingen mulighet for kompensering. Hadde det vært slik at sesongkortinnehaveren kunne gå inn på en profil og frigjort sitt kort, kunne det eventuelt la seg gjøre. Så det er bare en oppfordring til dem som ikke har mulighet til å bruke sesongkortet, sier Outzen.

Han påpeker at de først og fremst oppfordrer sesongkortholderne til å låne bort kortene sine.

— Kjempeartig

Billettene til oppgjøret er altså snart utsolgt. Rivaliseringen mellom Molde og Rosenborg er utvilsomt populær for supporterne.

— Det har vært stor pågang til denne kampen. Vi gleder oss. Det er dette vi synes er kjempeartig - en full stadion med full trøkk, sier Outzen.

Rosenborg har 18 poengs ledelse med seks kamper igjen, og har i praksis sikret seriegullet. Pål André Helland mener at romsdalsklubben har en fordel lørdag, etter at Rosenborg gikk 120 minutter for å sikre semifinale i cupen onsdag kveld.

— De bør ha en fordel, rent fysiologisk sett. Det sier seg selv at det ikke er det mest gunstige vi gjør å spille 120 minutter før vi kommer dit. Men det får vi ta. Vi ønsker å ha det tøft, og vi vil helst spille i Europa. Da får vi bare tåle det. Og så er det slik at det svir ekstra for Molde, når vi tar gullet der med 120 minutter i beina, sa Helland til Adressa onsdag.