Blackburns Shebby Singh innrømmer at det var tungt å sparke manager Henning Berg, men påpeker at resultatene under nordmannen ikke var gode nok.

Singh sitter med det øverste sportslige ansvaret i Blackburn Rovers.

Han var mannen som ansatte Berg tidligere i høst. Malaysieren erkjenner at han også hadde siste ord da nordmannen måtte gå av med tidenes korteste managerkarriere i Lancashire-klubben. Berg måtte forlate Blackburn etter bare 57 dager.

– Vi har hatt veldig dårlige resultater, og laget har prestert veldig svakt. Sånn er det i fotball. Når resultatene ikke er gode nok, så går vi til slutt hver til vårt , sier Singh til TV 2.

Etter kun én seier på ti kamper mener Singh det var vanskelig å gi videre tillit til Henning Berg.

– Jeg angrer ikke på at jeg hentet Henning. Det eneste jeg er lei meg for er at det ikke fungerte slik vi håpet det ville. Jeg er veldig lei meg, men dette er fotball. Og klubben er større enn meg og større enn Henning. Jeg er veldig lei meg for at det endte slik, sier han.

Lei seg

– Sjefene mine støtter mine avgjørelser. Jeg bestemte at vi skulle ansette Henning. Dessverre ble ikke resultatene som vi ville. Jeg måtte ta en smertefull avgjørelse, tilføyde Singh, og påpekte at han var lei seg for at samarbeidet endte slik.

Henning Berg sendte tidligere torsdag ut en pressemelding der han beskrev skuffelsen over å bli sparket, men likevel takket støttespillerne sine i og rundt Blackburn.

– Jeg er selvfølgelig ekstremt skuffet over å ha blitt løst fra kontrakten bare 57 dager etter at jeg ble ansatt , skrev Berg ifølge Lancashire Telegraph.

Managerdagene i Blackburn tok slutt etter knappe to måneder ved roret.

– Nå vil jeg bare gi ut en kort uttalelse der jeg vil takke Blackburn Rovers' fans for deres utrolige støtte i min tid som sjef. Jeg har alltid hatt et fantastisk forhold til dem, som går helt tilbake til dagene da jeg spilte selv. Vi har opplevd store ting sammen, fortsatte 43-åringen, som vant både den engelske eliteserien og ligacupen som Blackburn-spiller.

– En ære

Berg tilføyde at det var en ære for ham å lede en klubb som har en så spesiell plass i hjertet hans, og ønsket Blackburn all mulig lykke og suksess i resten av sesongen og tiden videre.

– Jeg vil også takke spillerne og støtteapparatet for støtten og engasjementet de har vist i denne korte perioden. Det har gjort sitt beste, men dessverre har ikke resultatene i disse ti kampene tilsvart prestasjonene deres, skrev Berg.

Han tror Blackburn har gode muligheter til å sikre en plass i omspillet om opprykk dersom klubben får inn de rette forsterkningene i januar.

(©NTB)