— Vi er et vinnerlag igjen, og det er viktig det, "sjø";. Vi fikk se at det er flere som kan gå inn å gjøre en bra jobb. Jeg tenker på Tor (Trondsen) i midtforsvaret, Odd Inge (Olsen) i indreløper-rolle, Ståle (Stensaas) er i strålende form, og ikke minst Azar som midtspiss.

Nykommer Karadaz var rekkeleder i hele kampen, scoret ett mål på heading, var nær ytterligere et par med pannebrasken. Han kan fort bli den midtspissen Rosenborg starter serie-sesongen med.

— Jeg ser slett ikke bort fra at Azar spiller sentralt på topp inntil vi får Frode (Johnsen) tilbake på banen. Vi er på spissjakt, men vi har is i magen. Nye spillere må gå rett inn på laget, sier trener Eggen.

På Lerkendal i ettermiddag scoret Rosenborg for femte gang denne vinteren fire mål. Men tre baklengs, to av dem på dødball var ikke spesielt imponerende mot 1.divisjonsmotstand:

— Det kan du si. Men du må ta med at dette var et lag som så å si aldri har spilt sammen. Det ble naturligvis for mange nye komponenter, sa Nils Arne Eggen; han var naturligvis involvert i

DAGENS REPLIKKVEKSLING

Dommer Frode Kvam sto feilplassert og unngikk å gi Rosenborg en opplagt corner. Dermed kom følgende:

Eggen: Dommer Kvam, du må da døm kårner når de' e' kårner!

Kvam: Viss æ hadd vært sikker, så.

Tilskuer: E' du usikker, så kainn du jo spørr.