Alt var duket for gullparty på Allianz Arena, men Tysklands beste lag måtte vente med å sprette champagneflaskene mot laget der Håvard Nordtveit nok en gang spilte hele kampen.

Borussia Dortmund vant samtidig 5-1 hjemme over Wolfsburg, og med to kamper igjen å spille skiller det fem poeng mellom Bayern München og Borussia Dortmund.

Ødela

Thomas Müller sendte Bayern München i ledelsen allerede etter seks minutters spill, men bortelagets André Hahn ble kampens festbrems da hurtigtoget utlignet til 1-1 med 19 minutter igjen å spille. Hahn ble spilt fri bakrom, og han rundet Bayern-keeper Manuel Neuer og satte ballen lett i mål.

Bayern München har en ny matchball når de møter Ingolstadt og Ørjan Nyland til bortemøte 70 kilometer lenger nord kommende helg.

Nevnte Nyland fikk en sjelden sjanse mellom stengene til Ingolstadt lørdag, og etter rapportene klarte sunnmøringen seg bra til tross for at det ble 1-2-tap borte for Hoffenheim. Blant annet reddet Nyland et straffespark på stillingen 1-1 rett før pause.

Ingolstadt tok ledelsen ved Stefan Lex før Mark Uth utlignet. Hoffenheims 2-1-scoring kom ved Nadiem Amiri seks minutter før full tid. Tarik Elyounoussi var ubenyttet reserve for Hoffenheim.

Noen minutter

Iver Fossum spilte 86 minutter for Hannover da de tapte 1-3 hjemme for Schalke.

Darmstadt tapte hjemmemøtet for Eintracht Frankfurt med 1-3. Mainz og Hamburg spilte uavgjort 0-0. (©NTB)