Den norske landslagsduoen Markus Henriksen og Adama Diomande spilte begge fra start da deres Hull tapte 0-2 hjemme for Chelsea lørdag.

Willian satte inn kampens første mål. Markus Henriksen kunne lite gjøre med avslutningen fra 16 meter som suste opp i krysset. Foto: NTB Scanpix

Hverken Henriksen eller "Dio" klarte å sette sitt preg på kampen. Det var det i stedet to stjernerspillere hos gjestene som gjorde.Willian scoret kampens første mål da han på lekkert vis skrudde inn 0-1 helt oppe i krysset etter 61 minutter. Seks minutter senere kopierte Diego Costa sin lagkompis og doblet Chelseas ledelse.

Det holdt til å sikre tre poeng med hjem til London.

Diomande slapp unna

Hull slo an tonen tidlig i 1. omgang da Robert Snodgrass forsøkte seg med frispark. Ballen endret retning, men Chelsea-keeper Thibaut Courtois fikk hånden på skuddet.

Adama Diomande kom i fokus etter 25 minutter da Chelseas Victor Moses gikk i bakken inne i sekstenmeteren til Hull. "Dio" strakk ut beinet, og det så ut som det var kontakt mellom spillerne. Men dommeren lot spillet gå.

Adama Diomande i duell med Chelseas Willian. Foto: NTB Scanpix

— Det er kontakt, men Moses overspiller litt , sa TV 2-ekspert Brede Hangeland, som mente dommer Anthony Taylor valgte rett da han ikke blåste straffespark.1. omgang var ikke noe fyrverkei, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Chelsea skuffet mest.

London-laget, under Antonio Contes ledelse, har ikke fått noen spesielt god start på sesongen. Og det virker som om italieneren fortsatt leter etter den optimale elleveren.

Willian-kunstverk

Diego Costa rundet Hull-keeper David Marshall etter 57 minutter. Fra skrått hold satte 27-åringen ballen i stolpen. Ballen stusset såvidt innom Jake Livermores bein, det kan ha vært nok til å forhindre baklengs. Returen satte N'Golo Kanté over det åpne målet.

Markus Henriksen i duell med Chelsea-spiller N'Golo Kanté. Foto: NTB Scanpix

Men tre minutter senere satt den for gjestene. Willian lette etter åpningen, fant den, og skrudde ballen lekkert opp i vinkelen bak Hulls keeper. Avslutningen fra 16 meter var rett og slett en fryd for øyet. Like etter scoringen ble Diomande byttet ut til fordel for Shaun Maloney. Ingen stor kamp fra den norske landslagsangriperen.

Kopierte lagkompisen

Seks minutter senere kom nærmest en identisk scoring. Denne gang var det Diego Costa som fra 15 meter banket ballen opp i samme kryss. hans sjette mål for sesongen. Også det en scoring fra øverste hylle. Chelsea opp i 2-0-ledelse.

Markus Henriksen fikk 71 minutter før også han ble plukket av banen.

Kampen åpnet seg mer opp utover i 2. omgang. Og Chelsea lignet mer og mer på Chelsea.

Chelsea ble også snytt for straffe da Willian ble felt etter 76 minutter. Dommeren var av en annen oppfatning.

Det spilte ingen rolle. For Chelsea holdt nullen og scoret to. Dermed en god dag på jobben for Conte & co.

Payet reddet West Ham

West Ham har fått en fryktelig start på Premier League-sesongen. Uten Håvard Nordtveit (skadet — har gjennomgått en mindre operasjon) fortsatte problemene da Middlesbrough kom på besøk til London.

Gjestene tok ledelsen etter 51 minutter. Cristhian Stuani målscorer for gjestene. Før Dimitri Payet utlignet seks minutter etter.

London-laget endte på 7. plass i Premier League sist sesong, men etter syv spilte kamper ligger laget nå helt nede på 18. plass.

Sunderland fikk 1-1

Nacer Chadli sendte West Bromwich opp i 0-1 borte mot Sunderland. Ledelsen holdt helt til Patrick van Aanholt utlignet åtte minutter før slutt.

Sunderland ligger på nedrykksplass, og David Moyes har mer enn nok å tenke på i Nord-England. Men ett poeng er selvsagt bedre enn å ryke på hjemmebane.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport: Den ene gjesten er på bærtur, den andre fikk et ublidt møte med en illsint trener: