CRYSTAL PALACE — LIVERPOOL 1-2

Brede Hangeland var igjen med fra start for et Crystal Palace som har hatt en god utvikling etter at Alan Pardew overtok som manager.

Kvarteret var spilt da hjemmefansen fikk nøyaktig det de kom for. Et langt oppspill fra Ledley ble forsøkt klarert av Skrtel, men ballen endte ute hos Fraizer Campbell som banket inn 1-0. ## Snytt for straffe?

Liverpool hadde flere store sjanser til å utlikne. Først ved Lallana etter 21 minutter, men Palace-keeper Speroni reddet på glitrende vis. To minutter senere var Coutinho nær scoring, og etter halvtimen hadde Henderson et farlig langskudd. Like etter mente Sturridge at han ble snytt for straffe.

I stedet holdt det på å bli 2-0 rett før pause da Gayle kom alene med keeper, men fra skrått hold greide han ikke å lure ballen forbi Mignolet.

Snudde i 2. omgang

Mario Balotelli ble matchvinner for Liverpool i midtuken da han kom inn mot Tottenham (3-2). Manager Brendan Rodgers valgte å hive innpå Balotelli til 2. omgang, og dermed hadde Liverpool en spennende spissduo i Balotelli/Sturridge.

Snaut fire minutter tok det før 1-1 satt i kassen, signert Daniel Sturridge etter pasning fra Henderson.

58 minutter var spilt da Liverpool snudde til 2-1 ved Adam Lallana. Gjestene fikk frispark like utenfor 16-meteren, Balotelli fant et hull i muren, og Lallana var våken på returen fra keeper.

Spøkte med dansen

Flere mål ble det ikke, og Liverpool er videre i FA-cupen.

– Vi var gode etter at vi scoret. Vi hadde 15 skudd mot mål i første omgang, men vi var ikke aggressive nok, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

– Daniel Sturridge er en naturlig målscorer. Det bekymringsfulle er at lagkameratene hans blir med på dansingen etter målet, spøker Rodgers med referanse til Javi Moreno som ble med på Sturridges målfeiring.

Etter en svak start på sesongen har det tatt seg opp for Brendan Rodgers' lag. Liverpool er med i kampen om 4. plassen i Premier League, og torsdag venter Besiktas i Europaligaen.

PS : FA-cupfinalen spilles på Englands nasjonalarena 30. mai. Samme dag fyller Steven Gerrard 35 år, og mange har ymtet fram på at det står skrevet i stjernene at Gerrard avslutter sin Liverpool-karriere med å heve FA-cuptrofeet på sin egen bursdag.

Blackburn – Stoke 4-1 (2-1)

Mål: 0-1 Peter Crouch (10), 1-1 Joshua King (36), 2-1 Rudy Gestede (str. 45), 3-1 King (50), 4-1 King (55).

13.934 tilskuere.

Rødt kort: Geoff Cameron (45), Stoke.

Joshua King spilte 78 minutter for Blackburn.

Crystal Palace – Liverpool 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 Fraizer Campbell (15), 1-1 Daniel Sturridge (49), 1-2 Adam Lallana (58).

Brede Hangeland spilte hele kampen for Crystal Palace.

Derby – Reading 1-2 (0-0)

Mål: 0-1 Hal Robson-Kanu (53), 1-1 Darren Bent (61), 1-2 Aiyegbeni Yakubu (81).

21.337 tilskuere.

Rødt kort: Stephen Warnock (39), Derby.

West Bromwich – West Ham 4-0 (2-0)

Mål: 1-0 Brown Ideye (20), 2-0 James Morrison (42), 3-0 Ideye (57), 4-0 Saido Berahino (72).

Rødt kort: Morgan Amalfitano (71), West Ham.