Fredrik Ulvestad (midten) er aktuell for Rosenborg. Fredrik Ulvestad (midten) er aktuell for Rosenborg. Foto: NTB scanpix

Pappa Ulvestad: - RBK er en veldig interessant klubb

Fredrik Ulvestad kan bli Rosenborg-klar denne uka.

TRONDHEIM (adressa.no): Mens RBK-spillerne er på Gran Canaria jobbes det i kulissene med å komplettere stallen. Nyttårsaften skrev Sunnmørsposten om interessen fra RBK på Fredrik Ulvestad, indreløperen som står uten kontrakt ettersom han valgte å forlate Aalesund ved årsskiftet.

Flere forslag

Onsdag skrev adressa.no at RBK har tilbudt Ulvestad kontrakt, og klubben uttalte også at «det kan skje noe før vi drar til Gran Canaria». Verken Erik Hoftun eller Kåre Ingebrigtsen ville snakke navn i spillerjakten.

Etter det adressa.no erfarer, har Ulvestad mottatt flere kontraktsforslag fra RBK. Nå kan 21-åringen blir Rosenborg-spiller allerede denne uka.

— Rosenborg som klubb er selvfølgelig veldig interessant. En flott klubb, svarer Rune Ulvestad, spillerens far og rådgiver, på direkte spørsmål om RBK.

Og fortsetter:

— Utover det vil vi ikke kommentere noe før Fredrik har tatt en avgjørelse hvor han spiller, sier han – og vil verken snakke mer om RBK eller andre klubber som skal være på banen.

Egentrening

Han kan heller ikke være veldig konkret på når sønnen vil ta en avgjørelse på hvor han spiller i 2015:

— Det kan skje allerede denne uka, eller det kan gå en uke til. Tidsaspektet er ikke så viktig her; oppkjøringen har så vidt startet i de norske klubbene, mens man er midt i sesongen i utlandet, sier han.

IFK Göteborg har også vært nevnt som aktuell klubb, men svenskene skal nå være ute av kampen. Det har også være skrevet at Vålerenga er av klubbene som er interesserte – i tillegg til RBK.

Men RBK ser ut til å lede i kampen om Bosman-spillerens signatur.

Fredrik Ulvestad driver nå egentrening i påvente av å finne ny klubb.

Og for den som tvilte: Gran Canaria er kun et rutefly unna. Han kan med andre ord fint bli RBK-klar mens klubben er på treningsleir.