To scoringer av innbytter Darren Bent ga Derby 2-0-seier over Blackburn tirsdag. Dermed klatret laget til opprykksplass i mesterskapsserien.

Derby har like mange poeng som serieleder Bournemouth og er ett foran Middlesbrough og Ipswich i den jevne tetstriden.

Bent ble byttet inn i det 63. minutt og brukte bare fem minutter på å sende vertene i ledelsen. På overtid fastsatte han resultatet.

Joshua King spilte hele kampen for Blackburn, men greide ikke å hjelpe laget til viktige poeng i jakten på opprykkskvalifisering.

Rotherham vant 4-2 over Bolton og skaffet seg fem poengs luke til Millwall på feil side av nedrykksstreken. Millwall fikk Sid Nelson utvist for slåssing i første omgang og greide bare 0-0 hjemme mot Reading.

Millwall er under streken sammen med Wigan og Blackpool.

Målløst ble det også mellom Sheffield Wednesday og Birmingham da den 27. serierunden ble ferdigspilt.

Engelsk fotball tirsdag, ligaen, mesterskapsserien (27. runde):

**Derby – Blackburn 2-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Darren Bent (68), 2-0 Bent (90).

26.373 tilskuere.

Joshua King spilte hele kampen for Blackburn.

Millwall – Reading 0-0 8317 tilskuere.

Rødt kort: Sid Nelson (45), Millwall.

**Rotherham – Bolton 4-2 (3-0)

Mål:** 1-0 Ben Pringle (2), 2-0 Conor Sammon (23), 3-0 Paul Green (44), 4-0 Matt Derbyshire (57), 4-1 Liam Trotter (77), 4-2 Matt Mills (79).