— Da jeg tok over, var publikumssnittet 30 000. Etter en stund hadde det vokst til 40 000, vi fikk en god avtale med Nike, fikk inn flere glimrende spillere og kom til semifinaler i e-cup to ganger, sier O'Leary. Han er for tiden i en juridisk krangel med Leeds om omstendighetene da han sluttet.

- Ingen skadefryd

— Jeg har ikke noe usagt med Terry Venables, og kjenner ingen skadefryd over at Leeds sliter. Jeg bor fortsatt i området, treffer supportere hele tiden og snakker med flere av spillerne, sier manageren som fikk fyken i sommer.

— Jeg er sikker på at den troppen jeg forlot kunne kommet blant de fire beste. Ingen klaget på troppen da Venables kom inn og folk snakket om å vinne ligaen, påpeker O'Leary.

— Men etter noen tap er det plutselig en ubalanse i troppen. Hva var ankepunktet? Fem spisser og bare en venstreback i troppen? Ingen penger fordi den forrige manageren hadde brukt opp alt? "Problemene" med troppen forhindret oss ikke fra å kjempe i toppen mot Arsenal og Manchester United når jeg var sjef, sier O'Leary.

- Kunne sagt nei

Han peker også på at det ikke er rettferdig å legge skylden for pengebruken på nye spillere bare på ham. Kjøpene måtte også godkjennes et sted.

— Det gjentas og gjentas at jeg brukte 100 millioner pund på nye spillere. Ja, på spiller som Mark Viduka, Robbie Fowler og Rio Ferdinand, og ja, Ridsdale skrev ut sjekkene, påpeker O'Leary.

— Underskuddet under min tid ble på 28 millioner ound - ikke dårlig i forhold til det laget de hadde da jeg sluttet. Formannen kunne ha sagt nei til noen av kjøpene. Fryktet han at Leeds var på vei til en slik økonomisk krise, kunne han sagt nei. Så enkelt er det, raser O'Leary.