KØBENHAVN (Aftenposten.no): — Det er alltid noen som sier vi blir trukket til enkle puljer. Men det er tøft i Mesterligaen. Uansett hvem du møter, er det tøft. Det koster å spille disse kampene, folk i Spania må ikke tro noe annet. Og i morgen møter vi nok et sterkt lag, sa Barcelona-trener Pep Guardiola dagen før oppgjøret mot Ståle Solbakken og FC København i Parken.

I Barcas hjemmekamp ble det tomålsseier etter to Lionel Messi-scoringer.

Sist sesong var Barcelona i gruppe med Inter, Rubin Kazan og Dinamo Kiev. Det ble gruppeseier, men tap for Inter i semifinalene. Sesongen før var katalanerne i gruppe med Sporting, Sjakhtar Donetsk og Basel. Også da ble det gruppeseier. Barca gikk dessuten helt til finalen, og slo Manchester United 2-0. ## Kjemper om åttendedelsfinale

Før tirsdagens kamp er det FCK og Barcelona som ligger best an til de to plassene som sikrer åttendedelsfinale i Mesterligaen. Rubin Kazan og Panathinaikos møtes i den andre kampen i gruppe D. Med uavgjortresultat der ser det dessuten lyst ut for FC København også – uavhengig av utfallet i Parken.

FCK startet turneringen med seier over både Rubin Kazan og Panathinaikos.

Sjekk tabell og resultat her!

Men det blir tøft for de danske drenge mot verdens kanskje beste klubblag.

- Vi kommer til å ha enda større intensitet i spillet enn sist kamp, lovet Pep Guardiola under pressekonferansen mandag kveld.