STAVANGER OILERS – STORHAMAR DRAGONS 4-0 (2-0, 1-0, 1-0):

DNB Arena (Aftenbladet.no): Tommy Kristiansen har vært gjennom en tøff og vanskelig uke.

I bortekampen mot Stjernen forrige søndag ble han hetset. Blant frasene som haglet for tribunen var «jævla sigøynerunge». De rasistiske tilropene ble så ille at han selv valgte å gå av i tredje periode – han orket ikke mer.

  • Se video av at Tommy Kristoffersen hylles i Stavanger i vinduet over!

I etterkant av skandalen i Stjernehallen har Kristiansen fått mange støtteerklæringer.

Kampen mot Storhamar ble også en gedigen opptur. Oilers kjørte over laget som ledet serien før kveldens kamp og vant fortjent 4-0. ## Sang i ti minutter

Etter kampen fikk Kristiansen en hyllest av Oilers-fansen – som ville vise sin støtte til sin nye favoritt. I ti minutter sto fansen og sang Kristiansens navn.

Hovedpersonen selv hadde sammen med lagkameratene gått av isen, men fansen gav seg ikke. Høyere og høyere ble ropene fra de omtrent 100 tilskuerne som sto igjen. Tilslutt kom Kristiansen ut på isen igjen, til stor glede fra de gjenværende.

Kristiansen bøyde seg ned med begge armene hevet over hodet, for å takke fansen for støtten.

— Jeg får frysninger. Jeg visste det ikke før de kom og henta meg. Jeg fikk nesten en tåre i øyekroken da jeg kom utpå isen igjen. Det var utrolig stort , sier Tommy Kristiansen.

- Hvordan har den siste uken vært?

— Det har gått greit, men jeg har tenkt litt på det. Jeg har fått bra støtte her i laget, og gutta har vært her hele veien. De har fleipa litt og fått opp humøret mitt.

4-0 mot Storhamar hjalp også på humøret. Sesongstarten har ikke vært som Oilers håpet på.

Spilte «Oilers-hockey»

— Vi har hatt en tøff start, men i dag står vi sammen. Det er ingen som slår oss om vi spiller slik vi gjør i dag. Vi spilte tøft og ordentlig «Oilers-hockey». Alle jobbet for hverandre og var villige til å ta møkkajobben, sier Kristiansen.

— Jeg håper vi går utpå i neste kamp og spiller akkurat slik som vi gjorde i dag, legger han til.

Gjør Oilers det kan det bli gøy å være supporter fremover. Etter den beste Oilers-kampen så langt i år er laget igjen hektet på i kampen om seriegullet.

Nå venter Lillehammer på søndag, før Lørenskog kommer på besøk til Stavanger neste torsdag.