En perlepasning fra Mats Zuccarello førte til den første scoringen da New York Rangers slo New Jersey Devils 2-1 på hjemmebane tirsdag.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Tross iherdige forsøk ble det målløst i den første perioden da Rangers tok imot gjestene fra den andre siden av Hudson-elven. Nesten 25 spilleminutter gikk før pucken endelig fant veien inn bak Devils-keeper Cory Schneider.

Og da det endelig løsnet for Rangers, var det Mats Zuccarello som gjorde forarbeidet. Nordmannen kjempet seg fri på høyresiden og kunne valgt å forsøke seg med et skudd på mål. I stedet sendte han en perfekt pasning til Kevin Klein, som ikke kastet bort den muligheten. 1-0 til hjemmelaget.

Målet var Kleins første på 28 kamper og bare hans fjerde denne sesongen.

– Man vet at Zucca kommer til å finne deg. Jeg gjorde meg klar med en gang jeg så ham gjøre retningsforandringen, for hele laget vet at han finner de pasningene. Jeg fikk den akkurat der jeg ville, skrøt Klein etter kampen.

Tre på rad

Det ble med det ene målet i andre periode, men drøyt fire minutter ut i den siste perioden økte J.T. Miller til 2-0 for vertene, denne gangen uten bidrag fra Zucca.

SEIER: Mats Zuccarello (i blått) og New York Rangers slo New Jersey Devils natt til tirsdag. Foto: AP Photo/Adam Hunger/NTB scanpix

Til slutt ble Travis Zajac i Devils som kunne fastsette sluttresultatet til 2-1 da han reduserte mens laget hans var i undertall.Seieren var Rangers tredje på rad. Blåtrøyene har vunnet seks av sine siste åtte kamper.

– Det har vært litt opp og ned, men spillet er på vei. I kveld var et godt eksempel på at vi kan spille bra mot en rival, sa matchvinner Miller.

– Jeg er veldig fornøyd med måten vi spilte på i kveld. Vi presset dem hardt og brukte farten vår godt, oppsummerte trener Alain Vigneault.

Svensk milepæl

For den svenske sisteskansen Henrik Lundqvist ble det en ekstra spesiell kamp i Madison Square Garden. 2-1-seieren gjorde at målvakten tangerte Martin Brodeurs 365 seirer i løpet av sin første elleve sesonger i NHL.

Neste kamp for Rangers er mot Pittsburgh Penguins onsdag. Det blir lagenes første møte denne sesongen.