Her ser du ukens Corner (dobbelklikk på videoen for å se fullskjerm):

En småskadet Marcus Pedersen trente alternativt i går mens landslaget forberdet seg til kampen mot Kypros. Og selv om Drillo gjerne skulle hatt med Hamar-gutten i troppen, er ikke Pedersen aktuell før i tirsdagens kamp mot Sveits på Ullevaal.

– Med Marcus får vi noe helt annet enn med de andre spissene vi har. Vi håper å ha ham tilgjengelig mot Sveits. Kypros-kampen kommer for tidlig, sier Drillo.

I denne ukas Corner-sending er vi altså på Ullevaal hvor landslaget forbereder seg til kampene mot Kypros i kveld og mot Sveits tirsdag.

Det blir innslag fra pressekonferansen med Drillo i tillegg til et lengre intervju med Marcus Pedersen.

Og det er i dette intervjuet han bekrefter interessen fra Premier League-klubbene. Overfor HA-sporten bekreftet han også at det var snakk om Sunderland og Crystal Palace som var på banen da Vitesse åpnet for å leie ham ut.

– Det var mye fram og tilbake med de klubbene. Jeg følte det ble for usikkert. Derfor sa vi til slutt at det ikke var aktuelt. Nå har jeg fått en god start i Barnsley. Jeg er ute etter å skaffe meg et navn først denne sesongen, så får målet være å ta et steg opp i Premier League neste sesong, smiler Marcus.

I Corner-intervjuet blir han også spurt om hvor mye fotballen betyr for han og hva han tror han hadde gjort hvis han ikke spilte fotball.

HamKams og landslagets tidligere måljeger Pål Jacobsen er også med i sendingen fra Ullevaal som ekspert.

Alt dette i denne ukas Corner.