Brann-Lillestrøm 3-2

Brann ble redusert til ti mann da Ibrahima Drame ble utvist, men vant juniorfinalen mot Lillestrøm. En sen scoring avgjorde til 3-2 i finalen på Telenor Arena i Bærum.

— Det var ubeskrivelig deilig. Jeg så ballen lå der og smelte til. Treffet var så bra at jeg skjønte det ville bli mål, så jeg startet å feire før den var inne, sier cupfinalehelten Joahcim Bjånesøy til BT.

Brann-styreformann Rolf Barmen var også fra seg av begeistring i minuttene etter kampen.

— Dette var fantastisk. Da vi startet utviklingsavdelingen i 2007, hadde vi et mål om å vinne G19-NM ganske raskt. Nå har vi endelig klart det, etter flere finaletap.

Utvist målscorer: - Det var veldig ille

Ibrahima Dramé var spilleren som åpnet scoringsshowet, etter et par minutter. Mot slutten av kampen, på stillingen 2-2, ble han utvist etter to gule kort.

— Det var veldig ille. Jeg følte meg ikke bra i det hele tatt etter utvisningen, da følte jeg det ville være min feil hvis vi tapte. Det første gule kortet mener jeg var feil, det andre var greit.

Dramé var inne i garderoben da Bjånesøy banket inn vinnermålet fra langt hold.

— Jeg hørte ikke jubelen, men kom ut igjen og fikk vite hva stillingen var. Det var utrolig deilig.

Bergenserne er mestvinnende i junior-NM. ViMed fredagens triumf er de første klubb me dåtte seirer. Sist gang var i 2002. ## Vi fulgte kampen direkte her.