TIL-fansen har måttet smøre seg med tålmodighet, men i kveld var han klar for comeback.

– Det var morsomt å være tilbake, og hyggelig å bli satt sånn pris på, forteller Gamst Pedersen etter kampslutt.

– Morten kommer inn først og fremst på grunn av at han har mye erfaring. Han har god innflytelse på alle medspillerne, og holder praten i gang hele veien, sier trener Bård Flovik.

LES OGSÅ:

– Kjempescoring

Gamst var fornøyd med måten lagkameratene jobbet på, og at de var tro mot trenerteamets plan.

– Vi ligger godt i ramma, og får også den forløsende scoringen på et viktig tidspunkt i det som er en ganske jevn kamp. 2-0 og tre poeng er vi veldig fornøyd med, og det er gledelig at vi leverer en solid defensiv kamp igjen, sier Gamst.

Fra innbytterbenken fikk han se Runar Espejord sende laget i ledelsen med en perle av et mål. Etter kampen var Gamst full av lovord om den unge spisen.

– En kjempescoring av Runar. Det er sånn han er, en god avslutter. Hvis han klarer å være påskrudd enda mer på over lengre perioder kommer han til å bli en strålende spiller, sier Gamst som mener Espejord er en komplett type spiss.

– Sterk, god teknikk, god i lufta og så kan avslutte. Han har alle muligheter foran seg, mener Gamst.

VIDEO: SE MÅLET HER:

Moussa-mål

En annen innbytter som strålte etter kampen var Sofien Moussa. Knappe ti minutter før slutt kom han inn til sin Alfheim-debut, og for en debut det ble!

I kampens siste ordinære spilleminutt steg han til værs og nikket inn 2-0-målet.

– Da jeg så den gå i mål ble jeg så glad. Mitt først mål her, og det gir meg selvtillit i tiden som kommer. Jeg håper jeg kan fortsette slik, forteller Moussa.

Han har blitt kjent for å ha flere gule kort enn scoringer, men håper at det kan bli motsatt i TIL-trøya.

– Jeg spiller tøft fysisk, og da kan det bli kort i noen dueller. Men jeg skal bare jobbe på videre, scoringen ga meg i hvert fall masse selvtillit, sier Moussa.