VONDT: Tore Reginiussen ble skadet og måtte bæres av banen i eliteseriekampen mellom RBK og AaFK i april. Nå er midtstopperen tilbake på Rosenborg-laget. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Kåre Ingebrigtsen gjør flere endringer i lagoppstillingen i toppkampen mot Strømsgodset søndag. Med ett poeng der, sikrer Rosenborg endelig seriegullet.— Defensivt gjør vi endringer på grunn av slitasje, sier Ingebrigtsen.

- Men det er vel for tidlig med Reginiussen?

— Nei, Tore starter. Du får vente og se sammen med hvem, smiler Bruttern.

Det blir første gang RBK-kapteinen starter en seriekamp etter premieren i vår. Tore Reginiussens akilles røk mot Aalesund hjemme på Lerkendal 6. april. Etter det har Jørgen Skjelvik vært vikar inntil Johan Lædre Bjørdal ble hentet inn i sommer. Kåre mener Reginiussen er klar for spill fra start.

- Må plukke bort trykkfeilene

— Tore har vært god på trening, og nå må vi få han i gang. Ingen anledning er bedre enn dette, mener Ingebrigtsen.

- Han meldte seg vel også klar som spiss?

— Ja , og to minutter seinere meldte jeg han av. Vi blir vel ikke helt enige der. Jeg tror vi prøver han som stopper først.

- Hva blir nøkkelen i kampen mot Strømsgodset?

— Det har jeg ikke lyst til å si til deg. Neida, men vi må ikke slippe til Godset på overganger, der er de gode. Det har vi lært før, og det lærte vi i går også, sier RBK-treneren.

Kåre var også kritisk til forsvarsspillet etter tapet mot Lazio torsdag. Han mener at de må lære av den kampen.

— Vi må plukke bort de defensive trykkfeilene. Jeg føler at det var vår egen skyld at vi ikke vant kampen. Vi får balltap i ugunstige posisjoner og forsvarer oss dårlig når vi blir satt på prøve. Vi er ikke tøffe nok.

Han er likevel trygg på at spillerne klarer å riste det av seg før Godset-kampen.

— Dette er en læringsprosess for oss, sier Kåre Ingebrigtsen.

Klar til kamp

Reginiussen gleder seg stort til å spille etter skademarerittet.

— Det gjenstår å se om jeg er fit for fight , men jeg er i alle fall klarert skademessig, og det har gått greit på trening. Jeg har ikke spilt på et halvt år, og det skal bli fantastisk å starte en kamp igjen.

— Jeg gleder meg stort.

Reginiussen er litt spent på hvor godt han holder. Han mener han har hatt god tid til å forberede seg.

— Jeg vet ikke hvem jeg spiller med, men så lenge jeg spiller er jeg fornøyd, sier Reginiussen