Livet blir sjelden slik man hadde tenkt seg.

Det samme gjelder for fotballspillere, som er prisgitt at man unngår skader for å kunne nå så langt som man ønsker.

Den siste triste historien, om en spiller som bare kan tenke på det som kunne blitt, er Michu. Da Swansea skulle finne en erstatter for Gylfi Sigurdsson i 2012, henvendte man seg til spanske Michu.

Nivå fire i Spania

Spanjolen skrev under en treårskontrakt med waliserne, etter at Swansea bladde opp 2,5 millioner euro for å fristille han fra kontrakten med spanske Rayo Vallecano. Michu leverte allerede i debuten med to mål og en assist i 5-0-seieren over Queens Park Rangers, og scoret totalt 18 mål under Michael Laudrups ledelse, og ble til og med kalt opp i Spanias landslagstropp.

29-åringen er stadig under kontrakt med Swansea, men har den siste tiden vært på utlån i Napoli. En ankelskade har dog gjort at spissen har brukt mye tid utenfor banen på å kjempe seg tilbake, og nå ser det ut til at han skal sette fart på karrieren i en litt annen liga.

Tilbake fra ankelskade

Ifølge den spanske avisen AS melder nå at Michu håper at Swansea kan frigi ham fra kontrakten, slik at han kan melde overgang til klubben UP Langreo på nivå fire i Spania.

Michus plan er ifølge avisen å spille for den spanske klubben fram til januar, for å se hvordan ankelen tåler det. Hvis ting går bra, vil han igjen prøve å sikre seg en kontrakt med en klubb på et høyere nivå.

Så mens Swansea i ettermiddag spiller bortekamp mot Aston Villa, håper Michu på å få tillatelse til snart å spille foran 4.000 tilskuere på nivå fire. Vel vitende om at spillere som Kily Gonzales og David Villa en gang spilte i samme klubb.

Du kan følge alle ettermiddagens Premier League-kamper direkte her.