Sam Allardyce trakk seg i går som landslagssjef for England. Hans karriere som England-boss ble bare 67 dager lang.

Ifølge Sky Sports News sier han onsdag at han vil bli trener igjen. Han sier til den engelske tv-kanalen at han er veldig skuffet og såret, og skjønner at han har gjort noe galt. Han mener han har gjort en stor tabbe. Onsdag møtte tv-kanalen den tidligere manageren utenfor huset hans i Bolton.

— I ettertid ser jeg at det var en dum ting å gjøre. Jeg prøvde å hjelpe noen jeg hadde kjent i 30 år, og dessverre var det en feil avgjørelse denne gangen. Jeg ble lurt i en felle, og den vant denne gangen, det må jeg akseptere, sier Allardyce ifølge Sky Sports News.

Han sier at sluttavtalen med FA er konfidensiell.

— Avtalen ble gjort i minnelighet, jeg beklaget til FA og alle andre som ble berørt i den uheldige situasjonen jeg har satt meg selv i. Jeg vil gjerne ønske Gareth og resten av England lykke til, sier han.

Gjorde det for en venn

Tidligere onsdag sa han følgende til en journalist hos Sky.

— Jeg dro på hotellmøtet som en tjeneste for min venn Scott McGarvey (agent), sier han til Sky Sports. Ifølge Allardyce var vennen desperat etter å starte forretninger med personene som viste seg å være undercover journalister fra The Telegraph. De skal ha tilbudt seg å betale 2,5-3 millioner kroner i året, i tillegg til en firmabil.

Ifølge Sky Sports reiser Allardyce på ferie med familien i noen uker.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Avslørt av skjult kamera

Grunnen til at Allardyce trakk seg er The Telegraph sine avsløringer, der Allardyce forklarer hvordan man kunne tjene penger på tredjepartsoverganger, som er forbudt. Han forsøkte også å forhandle seg fram til en avtale verdt fire millioner kroner, og snakket nedlatende om flere framtredende personer i engelsk fotball.