Sagaen om Luis Suarez tok enda en ny vending fredag, da spissen fra Uruguay plutselig var tilbake i trening med A-laget. Nå melder flere britiske medier at den omstridte spissen har bedt både klubben og lagkameratene om unnskyldning.

Fredag var første gang Suarez trente med førstelaget siden han gikk ut og kritiserte både manager Brendan Rodgers og klubben for å bryte inngåtte avtaler om hans fremtid. Da beordret Rodgers ham til å trene med andre enn A-laget.

Så sent som tirsdag uttalte Suarez til The Guardian at han ønsket å spille for Arsenal. Han kritiserte også måten Liverpool forholder seg til en utkjøpsklausul i kontrakten.

Rodgers svarte med å si at Suarez ville være holdt borte fra A-laget inntil han ba om unnskyldning for sin «manglende respekt for klubben». Det skal han nå ha gjort.

Allerede onsdag meldte avisene i Uruguay at Suarez har bestemt seg for å bli på Anfield, men det avviste han i forbindelse med landskampen mot Japan. Han har dog lite valg, dersom klubben nekter å selge ham.

Klubbeier John W. Henry har avvist at det er aktuelt å selge Suarez så sent i overgangsvinduet.

Luis Suarez er uansett uaktuell til helgens seriestart mot Stoke City på grunn av karantene. Liverpool kunne kanskje trenge ham. De har kun vunnet to av de ti siste serieåpningene, ingen av dem på Anfield. Sist de vant en serieåpning på hjemmebane var i 2001, da West Ham ble slått 2-1. Begge målene den dagen ble scoret av Michael Owen, mens dagens Sunderland-manager Paolo Di Canio scoret for Hammers.

**Liverpools ti siste serieåpninger:

2012:** West Brom – Liverpool 3-0

2011: Liverpool – Sunderland 1-1

2010: Liverpool – Arsenal 1-1

2009: Tottenham – Liverpool 2-1

2008: Sunderland – Liverpool 0-1

2007: Aston Villa – Liverpool 1-2

2006: Sheffield United – Liverpool 1-1

2005: Middlesbrough – Liverpool 0-0

2004: Tottenham – Liverpool 1-1

2003: Liverpool – Chelsea 1-2