Henrik Hoff aksepterer at tidligere spillere som Amund Skiri og Frode Fagermo har sterke meninger om AaFK, og at de ønsker utskiftninger i ledelsen.

– De er i sin fulle rett til å si det de mener om situasjonen i AaFK, det har jeg full forståelse for. Mye av kritikken virker å være rettet mot meg, men jeg vurderer ikke min stilling akkurat nå, sier en åpenhjertig daglig leder og klubbdirektør i AaFK.

– Hvorfor ikke?

– Jeg føler jeg har full tillit fra begge styrene våre, altså i AaFK og i ÅFAS. Så lenge jeg føler at jeg blir backet opp kommer jeg til å fortsette. Og jeg blander meg ikke mye inn i det sportslige. Jeg tar ikke ut noe lag, jeg sier ikke nei når trenerne foreslår en ny spiller inn. Med mindre han er altfor dyr for oss, eller har en lang skadehistorie bak seg, sier Hoff.

Som ikke har noe problem med å forstå frustrasjonen.

– Jeg skjønner at folk er frustrerte og sinte, vi har ikke levert varene til nå i år. Resultatene sier sitt, men vi jobber beinhardt hver eneste dag for å snu dette.

– Har dere mistet resten av Sunnmøre? Bryr ikke klubben seg om distriktet lenger?

– Jeg føler vi gjør det vi kan, ut fra forutsetningene våre. Vi sender spillere på cuper, for å åpne ballbinger etc., men klart at vi ønsker å bli enda mer synlige rundt på Sunnmøre. Men det er hele tiden et spørsmål om tid og ressurser.

– Hva må skje nå?

– Vi må på en måte få re-startet klubben vår. Optimismen og troa må tilbake, og den beste måten å klare det på er å vinne kamper. Så mange som mulig!