KRISTIANSAND: Klokken 17.36 lørdag ettermiddag landet et privatfly med Liverpools kaptein Steven Gerrard om bord på Kjevik flyplass. Derfra gikk turen fortløpende til Kragerø og John Arne Riises fotballskole.

På Kjevik sto det to helikoptre som skulle bringe Liverpool-kapteinen og hans medreisende østover. Men da de skulle finne ut av hvilket helikopter Gerrard skulle sitte i, fleipet han om hvilket som var det tryggeste.

Da han så vidt hadde fått satt seg i sitt sete, krysset han fingrene i håp om at han skulle komme seg helskinnet igjennom turen.

Liverpools nummer 8 skryter uhemmet av sitt forhold til Riise.

— Det er helt fantastisk. Vi har spilt flere år sammen i Liverpool og vi har holdt god kontakt siden han forlot klubben, sier Steven Gerrard til fvn.no.

Selv om Gerrard har kapteinsbindet når han går ut på gressmatta for sitt klubblag, virket det ikke som at han engang ville være co-pilot i helikopteret. Han var på vei i baksetet da han i stedet ble satt ved siden av helikopterets kaptein.

Liverpool-stjernen gleder seg veldig både til å treffe sin gamle lagkamerat, og ikke minst glede hundrevis av fans som venter kapteinen.

- Det blir veldig gøy å se John Arne igjen. Vi har for det meste kun snakket over telefon den siste tiden, men nå blir det flott å møte ham igjen, sier Gerrard, og fortsetter:

— Liverpool har supportere over hele jorda, og derfor overrasker det meg ikke at det er så mange også her i Norge. Jeg har spilt kamper her før, både med Liverpool og England, og da er det svært gledelig at såpass mange tilskuere kommer for å se på.

UTRYGG?: Steven Gerrard krysset fingre for en sikker flytur fra Kjevik ved Kristiansand til Kragerø. FOTO: VEGARD NEKSTAD