MOLDE (rbnett.no): Mr. Molde, kapteinen og spilleren med flest kamper for MFK var trolig den som var mest lettet og glad da gullet endelig var sikret. Søndag var en spesiell dag for MFK-kapteinen, som opplevde hele følelsesspekteret.

— Det har svingt veldig i dag. Jeg var veldig nervøs før kampen og følte på meg at noe spesielt skulle skje i dag. Underveis i kampen gikk det veldig opp og ned. Fra glede til frustrasjon. Etter kampen var jeg forbanna over at vi ikke vant, men så kom RBK-smellen, sier Hestad til Rbnett.

Ville ikke se

Noen av spillerne og trenerapparatet til MFK fulgte kampen fra garderoben. Selv dro kapteinen hjem og koblet helt ut.

— Jeg satt hjemme og så i veggen. Jeg visste det var 3-1 til Brann til pause, men klarte ikke å se 2. omgang. Jeg så nesten ikke på telefonen heller, men da jeg fikk melding om "1-6, gratulerer med gullet", tok jeg på meg dongeribuksa og gullskjorta og dro ned til stadion, forteller han.

— Det føles helt fantastisk akkurat nå, understreker han.

Vurderte å legge opp

36-åringen har opplevd både opp- og nedturer i MFK-karrieren. Denne sesongen har han fått stor tillit av Ole Gunnar Solskjær, og etter hvert har han fremstått som en helt sentral brikke i gullaget.

— I lange perioder har jeg følt at jeg har gjort mitt beste, uten at jeg synes det har vært nok. Jeg har vurdert å legge opp, og derfor er dette gullet og den høstsesongen jeg har hatt utrolig viktig for meg. Nå er jeg veldig motivert for å være med videre, sier han.

Kapteinen trekker også frem Ole Gunnar Solskjær som avgjørende for hvor han er i dag.

— Han har gitt sterkt uttrykk for at han vil ha meg med videre, og han er flink til å matche meg passende. Han gir meg fri av og til, og sørger for at jeg har friske bein når det er kamp, sier han.

Glad og takknemlig

I trappe rett nedenfor festlokalet forteller en åpenhjertig Hestad at han føler det er mange som fortjener en bit av det etterlengtede gullet.

— Jeg vil dele dette gullet med ubeskrivelig mange mennesker. Både klubbveteraner, sponsorer, frivillige, Tornekrattet og selvfølgelig spillere og støtteapparat. Dette er en helt ubeskrivelig dag, sier han.

VIDEO: Molde hyllet av folket:

Molde FK hyllet av folket