Slik så det ut (innfelt bilde) da de fotballinteresserte kundene til Dplay forsøkte å se Jonas Svensson og de andre RBK-spillerne spille Europa League-kamp mot St. Etienne torsdag kveld. Slik så det ut (innfelt bilde) da de fotballinteresserte kundene til Dplay forsøkte å se Jonas Svensson og de andre RBK-spillerne spille Europa League-kamp mot St. Etienne torsdag kveld. Foto: Rune Petter Ness/Skjermdump Dplay

Fotballfans fikk feilmelding i stedet for Rosenborg-mål: - Bare å legge seg langflate

SBS Discoverys nettløsning Dplay ga alle som ville se Europa League feilmelding torsdag kveld.

Tidlig i andre omgang fikk mange opp meldingen "Error establishing a database connection" midt i Europa League-kampene som begynte klokka 21 torsdag kveld.

Skuffede Rosenborg-fans gikk glipp av Jonas Svenssons ledermål borte mot St. Etienne, og norske Tottenham-fans måtte også innse at de ble møtt av feilmeldingen.

— Skandale

Det tok ikke lang tid før meldingene begynte å hagle på sosiale medier. Dplay er en betalingsløsning, og mange ga uttrykk for at de var misfornøyde over å betale for en vare som ikke leverte varene som lovet.

Slik så det ut da betalende Dplay-kunder prøvde å se Rosenborgs bortekamp mot St. Etienne i Europa League i kveld. Foto: Skjermdump Dplay

— DPlay knekker sammen av noen få EL-kamper leser jeg? Skandale. Se til h... å holde dere langt unna Premier League-rettighetene, skriver Henrik Storli på Twitter.- Bra jobba, Max. Kjøpte ikke abonnement for å se dverger, kjoler og kakebaking på TLC akkurat, skriver Vegard Mandal.

TV Norge har gått ut på sin Twitter-konto og beklaget det hele.

Legger seg flate

— Vi har for tiden tekniske problemer med Dplay, og jobber på spreng for å løse disse. Tusen takk til alle som har gitt beskjed, skriver kanalen.

Halvannet minutt før kampslutt i RBK-kampen informerte sportssjef i Discovery, Jan-Erik Aalbu, at alt skulle være i orden igjen.

— Det er bare å legge seg langflat. Personlig vet jeg ikke hva årsaken til problemet er, eller hvor det ligger. Det jeg kan garantere er at vi skal finne ut årsaken og hva som ikke fungerte under RBK sin andre omgang i kveld. Det er bare å beklage til dem det gjelder, sier Aalbu, som sier han ikke kan ta stilling til om kundene vil få refundert pengene.

— Hei alle fotballfans. Nå, i det dommeren blåser av på 2-2, virker Dplay igjen. Vi kan bare beklage. Beklager! legger Tv Norge til på sin Twitter-konto.