Samtidig nekter spissen å kommentere ny kontrakt med klubben.

Greuther Fürth er nyopprykket i Bundesligaen og ønsket i sommer å forsterke mannskapet med Branns Kim Ojo.

Tyskerne satte seg i møter med Branns ledelse, og var villige til å tilby Brann om lag en million euro for spilleren. Brann avviste initiativet nokså umiddelbart.

— Det var en sondering, men jeg vet ikke om jeg vil kalle det et konkret bud, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen.

Han vil ikke bekrefte at klubben som ønsket Ojo var Greuther Fürth, men dette har Bergens Tidende fått rede på fra annet hold.

- Hva ønsket Ojo da tyskerne kom på banen?

— Det kom vel aldri så langt at spilleren ble utfordret på problemstillingen, men han er orientert om det, sier Bruun-Hanssen.

- Ikke skuffet

Ukentlig kommer det henvendelser til Brann om nettopp Ojo. De aller fleste telefonene kommer fra agenter tilknyttet klubber i Tyrkia og Russland. I disse landene skal Ojo ha en høy stjerne. Men nigerianeren har denne sesongen scoret langt mindre hyppig enn i fjor, og en uke før overgangsvinduet stenger skal det ikke være reell interesse av en karakter som gjør at det er sannsynlig at Ojo skifter klubb nå.

Det kan fort bety at Brann får oppleve Rodolph Austin-revyen på ny. Jamaicaneren nektet som kjent å signere ny kontrakt med Brann, og ble i sommer solgt for tre millioner kroner til Leeds. Ojo har hittil ikke bare nektet å signere ny kontrakt med Brann, han vil ikke engang kommentere problemstillingen.

— Jeg tror ikke jeg vil snakke om det. Ikke i det hele tatt.

- Er du orientert om at Brann avslo et utspill fra en Bundesliga-klubb i juli?

— Ja. Men jeg ble ikke skuffet. Det er et godt lag, men jeg tror ikke det er stedet for meg.

- Hva er så stedet for deg?

- Jeg har en drøm, og den kommer til å bli sann. Jeg skal til Inter.

- Ikke etter pengene

Ojo har på seriens første 19 kamper scoret seks mål. Etter et likt antall kamper i fjor, sto han med elleve scoringer. Han har ingen formell avtale med en spilleragent, og er heller ikke interessert i noe slikt.

- Agenter er veldig morsomme, men jeg gidder ikke snakke med dem. De skal bare i lommene på deg.

— Nei, den eneste jeg lytter til råd fra, er kvinnen jeg kom ut av. Min mor har gitt meg det rådet å holde meg unna agenter, så da gjør jeg det.

- Det er stadig vekk interesse for deg fra Tyrkia og Russland. Er dette interessant for deg?

— Nei. Jeg går ikke etter pengene.

Det gjør åpenbart Brann, men klubben vil ikke ut med hvor mye Ojo koster. Roald Bruun-Hanssen er klar på at det er interesse, men at dette ennå ikke er på klubbnivå.

- Det er interesse, men fra agenter - ikke klubber. Det er en vesensforskjell.

Trener Rune Skarsfjord ønsker helst å beholde spilleren, og sier dette om at han kan forsvinne:

— I så fall har vi gjort mye rett, ikke sant. Han kom hit gratis og har tatt mange steg siden da. Hvis han blir solgt, har vi fått en god verdiskapning på ham. Jeg er ikke sikker på om han er dårligere enn i fjor og hvis du ser 18 måneder under ett, har han absolutt utviklet seg i Brann. Jeg tror samtlige eliteserietrenere ville hatt ham i stallen.