Det bekrefter klubbens manager Chris Wilder etter at klubben spilte 1–1 mot Brighton søndag.

Sander Berge fikk bare noen minutter på banen mot Manchester United torsdag før han måtte sette seg ned med en skade. Det er denne som nå skaper problemer for nordmannen og Sheffield United. Skaden skal ifølge trener Chris Wilder være av det spesielle slaget.

– Det er en bisarr skade. Han gikk for å blokkere ballen, og fanget den på enden av tåen og rev av senen fra beinet i tåen. Skaden krever en operasjon, sa Wilder ifølge The Star, lokalavisen i Sheffield.

Situasjonen oppstod allerede seks minutter ut i kampen. Nå må han altså under kniven, og er tvilsom til Ståle Solbakkens første kamper som landslagssjef.

Se Sander Berge gå ned med skade her:

Tre måneder er i utgangspunktet akkurat god nok tid til å rekke innledningen av VM-kvalifiseringen mot Gibraltar (24. mars), Tyrkia (27.) og Montenegro (30.), men det er ikke sikkert at Berge vil være kampklar etter det lange avbrekket.

Også for Sheffield skaper det trøbbel. Etter kampen mot Manchester United ble Berge omtalt som lagets beste spiller at trener Wilder. Uten en eneste seier til nå i sesongen blir de ikke lettere de tre neste månedene, uten nordmannen.

– Det er et utrolig stort tap å miste Sander, sier Wilder til The Star.