Det er ikke noe nytt at kristiansunderen gjør jobben sin i Manchester United, men nå er han også blitt et førstevalg for Alex Ferguson. Den suksessrike manageren får ikke fullrost Solskjær, som scorer mål på løpende bånd i både ligaen og mesterligaen.

— Jeg har tatt godt vare på målsjansene jeg har fått, sier en som vanlig beskjeden Ole Gunnar Solskjær.

Gleder seg

Landslagsspilleren har scoret 16 mål bare i ligaen denne sesongen. Selv tror han ikke det er noe hokuspokus bak suksessen.

— Det er små marginer som avgjør hele tiden, så det kan fort gå den andre veien. Men jeg trives veldig godt i United om dagen. Det går bra, sier han.

Mot Sverige onsdag får han sjansen til å score enda flere mål.

— Det er mye som tyder på at han får en spissrolle. Jeg ønsker å ha ham i avslutningene. Han er veldig god om dagen, sier Nils Johan Semb.

Solskjær har aldri spilt mot Sverige, og gleder seg til kampen.

— Vi har et veldig godt lag, jeg tror det blir en underholdende kamp.

- Må slå Sverige

Nils Johan Semb er svært opptatt av at Ole Gunnar Solskjær og resten av spillerne gjør jobben sin onsdag. Han har svært lite lyst til å tape mot Sverige.

— Helt siden jeg var liten har det vært et stort problem for meg å lide nederlag mot Sverige. Man må slå Sverige, liksom. Kampene mot dem handler om prestisje, og jeg synes nesten det er synd at det ikke er blitt en tradisjon å møte Sverige, sier landslagssjefen.