— Jeg fikk et muntlig tilbud fra Bryne som var ok. Men det ville bety at jeg måtte en god del ned i lønn. Så slik det ser ut nå, kommer jeg nok til å spille et annet sted neste sesong , sier Christer Fjellstad til Aftenbladet.no

Han innrømmer at det har vært tøft å gå skadet hele høsten uten å ha kontrakt neste sesong.

— Å stå uten kontrakt og være skadet i den viktigste tiden av min karriere, er selvsagt veldig uheldig, sier 27-åringen.

Men han er innstilt på å fortsette karrieren i en annen klubb etter to år i Bryne.

Midtstopperen har vært i kontakt med klubber både i eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon, og han vet foreløpig ikke hvor han ender opp. Han har også fått et konkret tilbud fra én klubb.

— Akkurat nå vet jeg ikke hva det blir til. Det er litt tidlig i prosessen ennå, og jeg har en agent som forhører seg med aktuelle klubber. Men slik det ser ut nå, kommer jeg sannsynligvis til å flytte til Østlandet, sier Fjellstad. Tidligere har han spilt for Gjerpen, Odd, Pors og Notodden. Notodden skal neste sesong spille i 1. divisjon, men Notodden er ikke blant klubbene Fjellstad er i dialog med.

Statistikksenter 1.divisjon:

Bryne-trener Tommy Bergersen hadde en samtale med Fjellstad om framtiden i forrige uke, og han er innstilt på at midtstopperen forlater klubben.

— Hadde vi hatt bedre økonomi, ville han nok fått tilbud om å fortsette. Han er en bra mann å ha i spillergruppen og har gjort en god jobb for Bryne. Men vi må se på totalen og hvilke midler vi har, og hvis vi skal hente inn noen nye spillere, må noen ut, sier Bergersen til Aftenbladet.no