Molde tapte hjemmekampen på Aker stadion 2-3 og må dermed vinne returen med to mål for å gå videre til fjerde og siste kvalifiseringsrunde. MFK-trener Kjell Jonevret erkjenner at utgangspunktet er vanskelig, men lover at Molde skal gjøre et helhjertet forsøk på å vinne sammenlagt.

— I forrige kamp viste vi at det var fullt mulig å spille på høyde med Stuttgart. Nå stiller de trolig litt sterkere og det blir nok en annerledes kamp denne gangen. Men vi skal gjøre et reelt forsøk uten å blotlegge oss bakover. Får vi det første målet, er det full nerve med en gang, sier Jonevret..

Han holder pressekonferanse i forkant av Molde-treninga på Mercedes Benz Arena onsdag kveld, der kampen starter klokka 20.30 torsdag. Oppgjøret sendes direkte på TV 2 Zebra.

Totalt 55 personer er med i reisefølget som dro direkte fra Molde til Stuttgart med charterfly onsdag morgen. I tillegg til spillere og støtteapparat er representanter fra administrasjonen og styret med på turen, i tillegg til noen få supportere fra Tornekrattet.