Her er dagens gladnyhet til Egil «Drillo» Olsen og alle norske fotballsupportere: Jon Knudsen er klar for landskampen mot Tyskland.

Det er ikke mer enn drøye to uker siden Stabæk-keeperen gjennomførte en blindtarmoperasjon, men allerede i dag var han tilbake i full trening.

– Jeg har trent lett de siste ti dagene. I dag var første gang med ball og jeg føler meg fin i kroppen, sier Knudsen til Aftenposten.no.

I fin form

Dermed friskmelder han seg selv til privatlandskampen mot Tyskland 11. februar. En kamp de fleste trodde han ikke skulle rekke.

– Nå får jeg ti gode dager med trening på La Manga og regner med å bygge opp igjen formen der. Så jeg er klar for å møte Tyskland, ingen tvil om det, sier Knudsen.

34-åringen voktet buret de siste tre landskampene og etablerte seg dermed som den nye førstekeeperen. Men den gang var det Åge Hareide som var landslagssjef. Hva Drillo velger får man ikke vite før tirsdag formiddag.

Venter ingen telefon

– Jeg blir litt overrasket hvis jeg ikke blir tatt ut. Og hvis så skulle skje, så regner jeg med å få en telefon i forkant, sier keeperen.

Den telefonen har han foreløpig ikke fått og han venter heller ikke å få den.

Og for dem som måtte lure. Jon Knudsen ser ikke ut å være kondisjonsmessig preget av det lille avbrekket. På mandagens bip-test var keeperen blant de tre-fire beste.

– Det var litt overraskende at jeg hang så godt med, ler keeperen.

Det må i hvert fall være gode nyheter for Drillo.