AKER STADION : Stabæk klarte ikke å ta tak i kampen mot Molde. De truet aldri hjemmelaget og tapte kampen de måtte vinne. Men resultatene i andre kamper gikk bærumslaget sin vei og de har fortsatt muligheten til å spille i eliteserien 2017. ## Klasseforskjell

Stabæk-treneren Toni Ordinas la ikke mye imellom etter søndagens kamp. Det var tydelig forskjell på lagene på Aker Stadion.

— Det beste laget vant. Du ser at det er et lag som kjemper om Europa og et annet som kjemper mot nedrykk, sier Ordinas.

Midtstopper Morten Skjønsberg klarte ikke å stoppe angrepsrekken til Molde i dag. På tross av tap har han fortsatt troen på overlevelse.

— Det var et bra Molde-lag, men vi måtte prestert bedre enn dette. Vi skulle gjerne hatt poeng i dag, men er fortsatt med i kampen om overlevelse, sier kapteinen.

— Det blir tre cupfinaler

Tromsø spilte uavgjort mot Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt tapte mot Viking. Lillestrøm spilte uavgjort mot Vålerenga. De resultatene sørget for at spenningen lever i bunnen av tabellen. Det gir Ordinas håp.

— Det er absolutt håp. Neste runde så blir det tre cupfinaler, så alt kan skje.

Tromsø skal møte Odd som fortsatt har håp om sølv. Lillestrøm tar imot Molde, som kjemper for fjerdeplassen.

Neste kamp er mot nedrykksklare Start, som ikke har noe å tape. Det skremmer ikke Stabæks trener.

— Alle vil vinne. Finn meg en trener som ikke vil vinne en kamp. Ingenting er annerledes, sier Ordinas.

Kaptein Skjønsberg er derimot ikke like sikker.

— Det er eklere å møte Start. De spiller ikke med høye skuldre. Det blir nok meget spennende for alle som følger med. Jeg er evig optimist, sier Skjønsberg til oppmøtt presse.