– Jeg ser veldig positivt på å spille for Bryne. De ville gjerne ha meg, og det skal bli godt å ha tillit, sier Kai Risholt, som har vært litt inn og ut av Kongsvinger.

31-åringen fra Arendal er enig med Bryne om en toårskontrakt med opsjon på et tredje år.

– Vi er veldig fornøyde med å ha Risholt på plass. Vi prøvde å hente ham i august. Men da ble det ikke noe av. Vi har veldig gode skussmål på Risholt både som type og spiller, og jeg er sikker på at han vil levere for oss, sier daglig leder Tore Haugvaldstad.

Bryne er også i full gang med å finne en makker til Risholt og har flere navn på blokken.

– Nå har jeg spilt ensom spiss og kant de siste fire-fem årene, og jeg ser fram til å spille spiss i 4-4-2 sammen med en hurtig makker som kan gå i bakrom, sier Kai Risholt til Aftenbladet.

En spiss som passer perfekt til beskrivelsen til Risholt er Geir André Herrem. Men foreløpig er det usikkert hvem som blir Risholts nye spissmakker ettersom Herrem har takket nei til Bryne og ønsker å satse på en karriere i utlandet.

Men Bryne-trener Tommy Bergersen er klar på hva slags type spiss han ønsker.

– Risholt er en møtende spisstype, og vi ser etter en spisstype som strekker motstanderlaget og truer bakrom, sier Bergersen.

Kai Risholt har denne sesongen spilt for Kongsvinger i eliteserien. Han kom til Kongsvinger fra Sogndal i desember 2008. Tidligere har han spilt for Jerv, Eik, Tollnes, Ørn, Hønefoss og Start. Kai Risholt er tvillingbror til midtbanespiller Roger Risholt, som spiller for Fredrikstad.