PÅ PLASS: Ferskingen Fredrik Gulbrandsen trivdes på Molde-trening. Foto: THOMAS RUD

SLIGO TOWN: MFK hadde tirsdag kveld en lett treningsøkt på Sligo Rovers sin hjemmebane Showgrounds før onsdagens møte mellom lagene.

Det er den første av to kamper i den andre kvalifiseringsrunden til Mesterligaen.

Ole Gunnar Solskjær melder at Vegard Forren er klar til kamp på grunn av noe usikkerhet rundt Joona Toivio og Even Hovland. Dermed gikk ekstraplassen i troppen til Forren framfor nysignering Fredrik Gulbrandsen.

— Jeg er spilleklar og føler meg klar, men er litt spent på formen. Jeg er trygg på at jeg kommer til å spille godt hvis jeg starter, sier Forren.

Gulbrandsen: - Mer kvalitet

Fredrik Gulbrandsen hadde sin første trening i MFK-drakta i Irland tirsdag kveld. Ole Gunnar Solskjær ville ha han med, og dermed var det bare å ta første fly til Molde fra Oslo tirsdag morgen.

— Det var greit og rolig, og det er morsomt å komme i gang. I forhold til i LSK merker jeg at det er mer kvalitet i hver øvelse og et høyere tempo, men det er viktig for å bli bedre, sier Gulbrandsen.

Han har store forhåpninger om europacupspill hele høsten for MFK.

— Jeg håper at vi går til Mesterligaen. Det hadde vært enormt. Vi bør i hvert fall ha et mål om å klare Europaligaen, forklarer han.

Ole Gunnar Solskjær håper han får mange kamper slik at han kan rullere på laget også utover høsten.

Vanskelig å si noe om nivået

— Det har vært hverdagen min i mange mange år, og det var hverdagen i fjor, men det er ikke hverdagslig å spille i gruppespill for Molde fotballklubb. Kommer vi dit, så er vi veldig godt forspent, sier manageren.

Ifølge han møter Molde onsdag et Sligo Rovers som vil spille fotball, og en trener som vil spille fotball. Solskjær sier det har vært vanskelig å finne nivået på laget, siden videoene de har sett kun har vært mot lag i hjemlig serie.

— Men irske Drogheda spilte uavgjort mot Malmö hjemme og tapte 2-0 borte så det er jevne kamper. Vi er nødt til å prestere opp mot det vi kan for å få med oss noe resultat herfra onsdag.