Den tidligere Aalesund-spilleren har allerede spilt i den engelske toppdivisjonen med Crystal Palace. Men før denne sesongen valgte Parr å signere for Ipswich på nivå to.

Oppholdet i Championship blir kortvarig dersom Ipswich fortsetter den gode formen. Lørdag ble det 3-1-seier borte mot Millwall, og dermed er Ipswich på 2. plass bak Bournemouth. To lag rykker rett opp i Premier League, mens lagene fra 3. til 6. plass skal ut i playoff.

Noel Hunt scoret to tidlige mål for Ipswich, men en 1-2-redusering før pause skapte ny spenning.

Jonathan Parr startet på benken, men kom inn etter 64 minutter. 13 minutter senere satte Parr inn 3-1 med et skudd fra utsiden av 16-meteren.

Topplaget Bournemouth slo Rotherham 2-0 borte og leder Championship med sine 51 poeng, ett poeng foran Ipswich.

Det ble en dårlig dag for Derby som etter 1-2-tapet hjemme mot erkerival Nottingham Forest ligger på 3. plass. Også Middlesbrough, Brentford og Watford ligger an til playoff.

Like under playoff-streken finner vi Alexander Tetteys Norwich som slo Cardiff 3-2. Tettey er skadet og spilte ikke lørdag.

Fakta Championship

Brighton – Brentford 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 Andre Gray (29).

Rødt kort: Lewis Dunk, Brighton.

27.186 tilskuere.

Derby – Nottingham Forest 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 Henri Lansbury (selvmål 16), 1-1 Britt Assombalonga (75), 1-2 Ben Osborn (90).

32.705 tilskuere.

Fulham – Reading 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Alexander Kacaniklic (55), 1-1 Pavel Pogrebnjak (63), 2-1 Bryan Ruiz (90).

17.831 tilskuere.

Leeds – Birmingham 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Paul Caddis (str. 8), 1-1 Darryl Murphy (86).

23.534 tilskuere.

Middlesbrough – Huddersfield 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Lee Tomlin (61)

18.576 tilskuere.

Millwall – Ipswich 1-3 (1-2)

Mål: 0-1 Noel Hunt (5), 0-2 Hunt (14), 1-2 Magaye Gueye (43), 1-3 Jonathan Parr (76).

11.063 tilskuere.

Jonathan Parr ble byttet inn for Ipswich etter 64. minutter.

Norwich – Cardiff 3-2 (3-0)

Mål: 1-0 Gary Hooper (15), 2-0 Kyle Lafferty (25), 3-0 Cameron Jerome (45), 3-1 Alex Revell (61), 3-2 Kadeem Harris (64).

25.995 tilskuere.

Rotherham – Bournemouth 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Tommy Elphick (45), 0-2 Callum Wilson (62).

9157 tilskuere.

Sheffield Wednesday – Bolton 1-2 (1-2)

Mål: 0-1 Liam Feeney (2), 0-2 Darren Pratley (25), 1-2 Harry Maguire (str. 28)

22.617 tilskuere.

Watford – Charlton 5-0 (3-0)

Mål: 1-0 Craig Catchcart (15), 2-0 Troy Deeney (25), 3-0 Odion Ighalo (44), 4-0 Ighalo (58), 5-0 Daniel Tozser (90).