WEST BROMWICH — CHELSEA 2-3

— Mange er nok skuffet over dette resultatet. Folk elsker å se oss tape, sier Chelsea-manager Jose Mourinho ifølge BBC.

— Det var ingen kjempekamp av oss, ikke dårlig heller. Men fire poeng på tre kamper er ikke godt nok. Dette var første steg for oss, sier portugiseren.

Svak sesongstart

Etter 2-2 mot Swansea i serieåpningen og det sviende 0-3-tapet mot Manchester City forrige helg, var kun seier godt nok for Jose Mourinho og regjerende seriemester Chelsea.

Men motgangen så ut til å fortsette på The Hawthorns. Allerede etter fire minutter hadde West Bromwich en kjempesjanse som keeper Courtois fikk avverget.

Så, etter 13 minutter, skulle WBA få straffespark etter at Matic fellte McManaman innenfor 16-meteren. Men straffesparket fra James Morrison var elendig. Han satte den midt i mål, og Courtois reddet.

Drømmedebut

I stedet tok Chelsea ledelsen etter 20 minutter, og selvsagt var det nykommeren Pedro Rodriguez som scoret i debuten. Pedro spilte vegg med Hazard og satte ballen i mål via foten til en uheldig Olsson.

Etter rykter om at han var på vei til Manchester United signerte Pedro torsdag for Chelsea.

— Jeg er veldig glad for å være her. Dette skal bli spennende. Jeg ønsker å hjelpe klubben til å vinne titler, sa 28-åringen etter overgangen fra Barcelona.

Pedro har vært i Barca helt siden 2004, men ønsket seg mer spilletid. Han gikk rett inn på Chelsea-laget og presenterte seg umiddelbart med en kjærkommen scoring.

Fire mål før pause

Før halvtimen var spilt doblet Chelsea ledelsen etter en mønsterkontring som endte med at målscorer Pedro fikk målgivende på scoringen til Diego Costa. 0-2, og Chelsea var på vei mot sesongens første seier.

Men WBA la seg ikke ned for å dø, akkurat. Fem minutter senere reduserte James Morrison til 1-2 med et knallhardt skudd etter fint spill av hjemmelaget. Det var sesongens første scoring for WBA.

Det skulle bli enda et mål før pause, denne gang signert César Azpilicueta og Chelsea. Han scoret sitt første Premier League-mål med en lekker avslutning nede ved stolpen. Dermed sto det 1-3 ved pause.

Rødt kort og ny scoring

Mot Manchester City sist opplevde Chelsea-kaptein John Terry å bli byttet ut. Det skjer aldri. Også søndag måtte han forlate banen tidlig, denne gang på grunn av rødt kort.

Da var det spilt 54 minutter, og Chelsea måtte knipe igjen med en mann mindre resten av kampen.

Fem minutter senere stusset James Morrison inn 2-3-målet, og det kokte på The Hawthorns. Mannen som misset på straffe tidlig i kampen hadde scoret sitt andre for dagen i en ellevill kamp.

WBA presset på for utligning, og hjemmelaget hadde flere store sjanser. Men Chelsea holdt ut med ti mann og vant 3-2. Sesongens første trepoenger var i boks.

Mye takket være en nykomling fra Barcelona: Tenerife-fødte Pedro.