MØTER LØRENSKOG: Vålerenga og trener Espen «Shampo» Knutsen møter Lørenskog i semifinalen. MØTER LØRENSKOG: Vålerenga og trener Espen «Shampo» Knutsen møter Lørenskog i semifinalen. Foto: NTB scanpix

«Shampo»: - Et kvarter i bil i stedet for en hel dag med reising

Vålerenga-sjefen er glad Stavanger Oilers valgte Storhamar i stedet for Vålerenga.

Regjerende mester Stavanger Oilers valgte å møte fjorårets finalemotstander Storhamar i NM-sluttspillets semifinale. I det andre oppgjøret møtes Lørenskog og Vålerenga.

Lokaloppgjør

For Espen «Shampo» Knutsen i Vålerenga var det ikke så nøye hvem de møtte av Lørenskog og Stavanger.

— For det første tenker jeg at reiseveien gjør det mye enklere. Det blir et kvarter i bil i stedet for en hel dag med reising. Det blir selvsagt tøft, for Stavanger og Lørenskog har vært de to beste lagene. Det spilte egentlig ikke så stor rolle bortsett fra reisevei, sa Knutsen, som sa følgende om hvem han ønsket seg på forhånd:

— Det er tøft mot Stavanger på bortebane. De er en lagmaskin, mens Lørenskog er litt annerledes. De har kanskje flere tekniske spillere som kan avgjøre, men er ikke helt den maskinen Stavanger er, sa han.

— Tøft uansett

Oilers har vunnet fem av fem kamper mot Storhamar i grunnspillet denne sesongen.

— Dette blir tøft uansett, men vi måtte velge mellom Storhamar og Vålerenga basert på hvordan det har gått mot dem så langt, sa general manager i Oilers, Paul Haukali Higson, til TV 2. I fjor sikret Stavanger «bøtta» i den sjuende og siste finalekampen mot Storhamar.

— Magefølelsen sier at dette ble det rette valget for oss, sa Haukali Higson.

(©NTB)