CRYSTAL PALACE — MANCHESTER CITY 2-1

Manchester City datt ned på en fjerdeplass etter at Manchester United og Arsenal vant sine kamper lørdag. Og der ble de også værende etter mandagens oppgjør mot Crystal Palace.

Serieleder Chelsea, som har én kamp mindre spilt enn de andre lagene i toppen, har nå syv poengs ledelse på Arsenal på andreplass. For City er det nå ni poeng opp til José Mourinhos menn.

David Silva og Manchester City kan nå glemme seriegullet. Foto: John Sibley, Reuters

Crystal Palace sitt 1-0-mål kom etter 34 minutters spill da Glenn Murray satte inn en retur. Etterpå ropte City-spillerne på offside, men uten å bli hørt.Jason Puncheon satte inn 2-0 like etter pause da han skrudde et frispark vakkert i mål.

Tourés scoring ga håp

De lyseblå fra Manchester skulle nok hatt et straffespark etter 71 minutter da Fernandinho fyrte av et skudd som målscorer Murray stoppet med hånden. Dommeren fikk imidlertid ikke med seg at en hånd var involvert og pekte ikke på straffemerket.

Bortelaget fortsatte å presse på i sluttminuttene, og etter 78 minutter ble det nettkjenning. Yaya Touré, som liker å score mot Crystal Palace, banket ballen i mål fra utenfor sekstenmeteren. En meget god scoring fra ivorianeren.

Både Touré og Samir Nasri var nære å sette inn utligningsmålet, men det endte med en sterk Crystal Palace-seier. London-laget ligger nå på en ellevteplass.

Brede Hangeland ble sittende på benken hele kampen.