David Mitov Nilsson (24) ble i går den store helten da han reddet straffe i 0-0-kampen mot IFK Göteborg, der den norske duoen Thomas Rogne og Haitam Aleesami spiller.

Den 24 år gamle keeperen ble hyllet etter redningen Jakob Ankersens på forsøk fra straffemerket.

– Det der er en mektig straffe, sa C Mores kommentator Jens Fjellström.

LEDER SERIEN: Thomas Rogne og IFK Göteborg imponerer i Allsvenskan. Göteborg-laget topper tabellen etter 15 spilte kamper. I går ble det riktignok uavgjort mot Norrköping. Foto: Digitalsport

Drapstruet på Facebook

Gårsdagen var altså en stor dag for Mitov Nilsson, men dagen derpå ble helt annerledes.

Norrköping-keeperen fikk nemlig flere svært uhyggelige meldinger på Facebook. Blant annet var det en som skrev ”Vi kommer til å hugge av halsen på deg”.

Mitov Nilsson ble rystet av drapstrusselen og la ut bilde av det på Twitter.

– Jeg er ikke akkurat vant med denne formen for kjærlighetserklæringer, men man kan jo lure på hva som feiler disse menneskene, skriver keeperen.

Oppgitt David Mitov Nilsson: – Tragisk

Til Expressen utdyper 24-åringen:

– Jeg bare lo av det i begynnelsen, men så begynte han å skrive mer, og da ble jeg irritert til slutt. Det er ikke gøy å lese slikt, om sin egen familie. Det finnes idioter overalt.

– Har du fått lignende kommentarer tidligere?

– Det er småting her og der, men jeg har ikke fått noe så grovt før. Jeg synes det er utrolig, det er fotball vi spiller. At man skal innblande familien og trusler om mord, er bare tragisk, sier David Mitov Nilsson.

IFK Göteborgs sikkerhetssjef Mike Sahlénius reagerer kraftig på hetsen.

– Vi tar fullstendig avstand fra denne atferden og foreslår at spilleren politianmelder, sier han til Expressen.

PS! Norrköping har imponert stort denne sesongen. Laget ligger på tredjeplass i Allsvenskan — kun tre poeng bak nettopp IFK Göteborg som topper tabellen.