Mesterligaen er i gang igjen etter en liten pause, og nok en gang får Åge Hareide og hans Malmö et storlag på besøk.

Ukrainske Sjakhtar Donetsk tar turen til Swedbank Arena onsdag, i en kamp som kan bli meget viktig for tredjeplassen i gruppa bak Real Madrid og Paris Saint-Germain.

— Ble for mye Ronaldo

Svenskene fikk slite hjemme mot Real Madrid sist runde, i en kamp som til slutt endte 2-0 til Cristiano Ronaldo og lagkameratene.

— Det var en veldig rar atmosfære som jeg ikke likte. Det ble for mye hyllest, for mye Ronaldo, for mye piss, sier Åge Hareide ifølge Aftonbladet.

foto
ISKALD: Cristiano Ronaldo ga Real Madrid ledelsen i Malmö. Foto: REUTERS/Anders Wiklund/TT News Agency/NTB scanpix

Det er ikke hver dag en klubb av Malmös kaliber får superstjerner i Real Madrid-klassen på besøk, og Hareide mener man kunne se på spillerne at dette var ekstra stort for dem.

— Håper ikke det blir slik når Zlatan kommer

— Folk sprang rundt som gale etter kampen for å få tak i Real Madrids drakter. Det viser hvordan det var, og det liker jeg ikke. Vi er i samme gruppe som dem, vi har til og med kvalifisert oss, mens de går rett til gruppespillet hvert år, sier Hareide.

Malmö har startet med to tomålstap mot de to beste lagene i gruppa, og det spørs om PSG og Real Madrid er såpass suverene at de to siste lagene må konkurrere om tredjeplassen som gir billett til Europa League.

— Jeg håper ikke det blir likedan når Zlatan kommer på besøk, for han er svensk. Men jeg får en ekkel følelse av at fotballen er på vei til å bli ødelagt av pengene. Er det dette som er drivkraften for unge spillere og klubber? Om Barcelona, Real Madrid, Bayern München og PSG er i semifinalen hvert år, blir Mesterligaen ødelagt, sier Hareide.