BRANN — TROMSØ 0-3

Det ble 3-0 og en god forestilling av TIL mot Branns ti mann i Vestlandshallen. Her er vår vurdering fra kampen.

Gudmund Taksdal Kongshavn 7

Trygg i feltet gjennom hele kampen, selv om han ikke settes på de store prøvene. Dummer seg nesten ut tidlig, da han tar ballen utenfor 16-meteren, men dommeren ser det ikke. En meget god redning mot slutten.

Hans Norbye 7

Sliter litt i med Vegas fart i 1.-omgang, og er ikke helt med på Huseklepps noter etter pausen. Meget solid offensivt, og jevnt over trygg.

Magnar Ødegaard 6

Trives godt mot Orlov og Braaten, og har få problemer i 1. omgang. Byttes ut til pause.

Simen Wangberg 7

Sjef i forsvar. Først på dødballer, og styrer både forsvarslinja og resten av laget. Iskald med ballen i beina.

Lasse Nilsen 6

Fungerer meget godt med Aron Sigurdarson på venstrekanten offensivt. Henger bra med bakover, og gjør en meget solid kamp.

Magnus Andersen 6

Nest sist på 2-0, og plager Nouri støtt og stadig. Viktig defensivt, og flyttes over på venstre i 2. omgang.

Christian Landu Landu 7

Midtbanekongen! Takler, løper, river og sliter og gir ikke Branns midtbane et sekund med ro.

Fredrik Michalsen 6

Tydelige tempoproblemer med Vega og Braaten tidlig, men finner roen etter hvert. God ballfordeler, og byttes ut i pausen.

Aron Sigurdarson 8

Gir TIL ledelsen med et perlemål på frispark han selv skaffet. Setter 3-0 lekkert fra langt hold. TILs klart beste.

Gjermund Åsen 7

Blir taklet når Brann får rødt etter fem minutter. Løper mye på topp og plager Branns stoppere. Flyttes ned på midten i 2. omgang, og løper like mye der. Knallsterk kamp.

Thomas Lehne Olsen 6

Scorer nok et mål fra kloss hold, og viser at han er en målsnik. Posisjonerer seg bra, men sliter ørlite i samspillet.

Runar Espejord 4

Inn etter pause, men sliter med å prege kampen. Sliter med å skape noe, og blir litt alene.