Brede Hangeland har en strålende karrière bak seg i Premier League, og er nå inne i sin åttende sesong i den engelske toppserien.

Crystal Palace-spilleren har tidligere fortalt til VG at han foretrekker å ta toget til og fra trening, i sterk kontrast til fotballstjernene som kjører de dyreste biler.

Hangeland og Jesus

Onsdag kveld — etter at Crystal Palace hadde knust Charlton 4-1 i Ligacupen - ble den tidligere landslagskapteinen avbildet sittende mens han ventet på toget. Lettere henslengt i shorts og joggesko, med et bredt glis.

Bildet fikk internett til å plassere bildet i ulike kontekster, som for eksempel på benken ved siden av Forrest Gump i filmen med samme navn, og på hånda til den velkjente Jesus-statuen i Rio de Janeiro.

  • Se flere eksempler nederst i artikkelen!

Twitter-brukeren PalaceFanTv la ut på bildet, og har i skrivende stund over 500 retweets. Midtstopperen ble nok ikke noe mindre populær blant egne supportere.

— Lar toget gjøre jobben

Nettsted DreamTeamFC, som drives av tabloidavisen The Sun, har også tatt for seg 34-åringens valg av transportmiddel.

— Brede Hangeland har kanskje nettopp vunnet en Ligacupkamp mot Charlton, men det er da ikke noe tidspunkt for å begynne å bruke opp pengene sine. Mens de fleste i stallen ville kjørt av gårde i sin Bentley, lar nordmannen toget gjør jobben, skriver nettstedet.

– En medpassasjer mente det måtte være fordi Ferrarien var på verksted, forteller Hangeland til TV 2

Hangeland kom inn som innbytter etter 34 minutter i onsdagens kamp.

Se et utvalg av de morsomme reaksjonene på Twitter her: