TRONDHEIM (adressa.no): På en kveld hvor både Molde og Odd sviktet, leverte Rosenborg varene og vel så det. Med 4-0 i en meget sterk defensiv kamp mot Viking topper Kåre Ingebrigtsens menn tabellen etter sju serierunder, fire poeng foran Odd.

— Det betyr ingenting. Vi har spilt en fjerdedel, ikke det engang, sier RBK-treneren til Adresseavisen.

Les også:

— Endrer seg fort

Jonas Svensson svarer på bortimot nøyaktig samme vis:

I medvind: Jonas Svensson fikk med seg at Molde og Odd tapte, men poengterer at ting snur fort i fotball. Foto: NTB Scanpix

— Det betyr egentlig ingenting akkurat nå. Det er såpass mange kamper igjen. Jeg registrerer at Odd og Molde avga poeng, men dette endrer seg fort. Vi har fått en god start, og nå gjelder det bare å fortsette med å plukke trepoengere. Så satser vi på at det blir en fin november i Trøndelag, gliser verdalingen.Etter en litt tam start på Lerkendal søndag kveld eksploderte stadion da Holmar Örn Eyjolfsson flikket inn et flott innlegg fra Pål André Helland etter en halvtimes spill. Mike Jensen doblet ledelsen med et knallskudd fra spiss vinklet tolv minutter ut i andre omgang. Gudmundur Thorarinsson punkterte kampen før Christian Gytkjær satte spikeren i kista åtte minutter før slutt.

- Mangler 15-20 prosent

— Jeg synes ikke vi står noe tilbake for laget vi hadde i fjor, men vi har fortsatt femten-tjue prosent å gå på, tror jeg, sier Ingebrigtsen.

- På hvilke områder?

— Den siste tredjedelen. De hadde én sjanse og den var det vi som skapte. I Europa blir vi straffet på slike ting. Det skal vi ta bort.

Rosenborg-treneren er aller best fornøyd med at spillerne jobbet like hardt gjennom kampen.

— Både etter 1-0, 2-0, 3-0 og 4-0. Det er der vi skal være, sier han.

- Nå skal det dunkes

Banens beste spiller Mike Jensen smilte naturligvis bredt da han kom ut fra garderoben på Lerkendal søndag kveld.

— Jeg var mye involvert, fordi vi hadde høyt tempo og god bevegelse. Derfor følte jeg at jeg var mer involvert i dag, sier han til Adresseavisen.

Om praktscoringen sier han dette:

Les også:

— Jeg tenkte at nå har jeg sjansen, så da skal det bare dunkes til med fullt trøkk.

- Hva følte du etter å ha satt inn målet?

— Man er fornøyd, men først og fremst tok jeg en riktig beslutning da jeg valgte ikke å spille ballen på tvers eller bakover, sier han.