NETANYA: Norge hadde dominert i lengre perioder av kampen, men det gikk mot en poengløs åpningsmatch for Norges U21-landslag.

Men på overtid dukket Harmeet Singh opp.

Feyenoord-spilleren, som var svært skuffet over å måtte starte på benken, ble byttet inn for Anders Konradsen et kvarter før slutt. Og på overtid smelte han inn 2-2-scoringen.

— Singh var skuffet i går, men jeg sa til han at dette må du snu til noe positivt i morgen, for du kan komme inn og avgjøre, sier trener Tor Ole Skullerud.

Scoringen fra Singh ga liv til drømmen om avansement.

  • Den var helt avgjørende. Den gir oss alt å spille om. Den scoringen betydde enormt mye, den betydde alt. Forskjellen på null og ett poeng her går nesten ikke an å måle. Det kan bli så tight i denne gruppa at det scoringen kan vise seg å ta oss videre, sier Skullerud til aftenposten.no.

Senere tirsdag kveld vant Italia 1-0 over England i den andre gruppespillskampen.

Norge møter England lørdag og Italia tirsdag. Norge tapte med ett mål for England to ganger i EM-kvaliken, men Skullerud forteller at de går inn i kampen uten frykt. Han nekter samtidig å avfeie Norges videre muligheter.

  • Om vi er ute? Nei, det er et håpløst spørsmål spør du meg. Så du gutta utpå der? Vi vet at England og Italia er et knepp opp, men vi rundspilte Israel og har vist før at vi kan være på nivå med England, sier Skullerud.

— Jeg er superoptimist med tanke på veien videre. Jeg er kjempestolt av gutta i dag, men vi er nødt til å sette sjansene våre, sier han videre.

Norge hadde marginene imot seg mot Israel. Tre stolpetreff og en rekke spolerte sjanser, i tillegg til utvisning og et straffespark imot, gjorde arbeidsforholdene vanskelige. Skullerud er fornøyd med prestasjonen.

  • Forskjellen mellom disse to lagene var større enn det jeg trodde på forhånd. Fordi vi var gode. I 2. omgang spilte vi med ti mann, og vi var fortsatt best. Men jeg sitter med litt blandede følelser etter kampen. Jeg føler at vi skulle hatt med oss tre poeng. Det er vi alle enige om, fastslår treneren.

Som fra benken gjorde grep som betalte seg. På 2-2-målet ble ballen spilt fra Magnus Wolff Eikrem til innbytter Håvard Nielsen, som la ballen igjen til innbytter Harmeet Singh. Fra drøye 16 meter sendte midtbanespilleren av gårde et kanonskudd langs gresset. Ballen stoppet ikke før i nettet bak en sjanseløs Israel-keeper.

  • Vi har brukt masse tid med spillerne på én ting: å unne han på naborommet suksess. Vi må stå sammen, og nettopp det samholdet er viktig. At Singh kom inn og puttet, er nettopp det vi har snakket om, sier Skullerud.