TROMSØ (itromso.no): Mandag avsluttet itromso.no leserkåringen av årets TIL-spiller. Det endte med klar seier til Thomas Drage, som vant kåringen med 40,2 prosent av stemmene.

Dermed var han klart foran andremann på lista, Sigurd Rushfeldt, som fikk 30,4 prosent av stemmene.

– Bedre på det meste

– Oi, sier du det? Det er i alle fall veldig hyggelig, så det setter jeg pris på , påpeker Drage da itromso.no overrekker det glade budskap.

19-åringen, som for alvor gjorde seg bemerket i årets eliteserie, er selv godt fornøyd med egen innsats.

– Alt i alt er jeg fornøyd. Jeg startet sesongen bra, så hadde jeg en periode i høst da det gikk litt dårligere, før jeg avsluttet bra igjen, oppsummerer Drage, som mener han har tatt store steg siden i fjor.

– Jeg har vel egentlig blitt bedre på det meste, og tatt nye steg på alle fronter, påpeker TIL-spilleren.

Sterkere og tøffere

Til tross for fremgangen mener Drage han fortsatt har mye å jobbe med.

– Jeg må bli sterkere og tøffere, samt bedre én mot én, kommer det kjapt fra 19-åringen, som dermed kommer til å satse mye på styrketrening foran neste sesong.

– Ja, det er klart det må til, slår han fast.

Vil score flere mål

I 2011 sørget Drage for totalt 11 assist og fire mål. Den statistikken ønsker TIL-spilleren å forbedre ytterligere til neste år.

– Slik jeg ser det er jeg først og fremst en tilrettelegger, men minstekravet til neste år må være at jeg i tillegg skal score 7-8 mål. Det burde jeg klare, mener Drage.

Skulle spilleren fra Mosjøen fortsette fremgangen også i 2012 mener han det også bør være realistisk å spille seg inn på U21-laget igjen, en plass han mistet i høst etter flere forfall.

– Det burde være mulig, så det håper jeg helt klart at jeg skal klare, påpeker 19-åringen, som nå ser fram til en velfortjent ferie.

– Det blir en liten sydentur nå før jul, forklarer Drage, som imidlertid ikke har tenkt å ta seg helt treningsfri i ferien.

– Nei, det går ikke. Skal jeg få til en god sesong til neste år, må jeg også trene en del i ferien , påpeker han.