Tottenham endte på 5. plass i Permier League denne sesongen, og nå kjemper klubben med nebb og klør for å beholde stjernespillerne sine også til neste år.

Luka Modric har lenge blitt linket til Chelsea, og Tottenham har tidligere avslått et bud fra rivalen på 22 millioner pund. I tillegg insisterer Tottenham på at verken Luka Modric eller Gareth Bale er til salgs.

Men Chelsea-manager Andre Villas-Boas planlegger trolig et nytt fremstøt for å sikre seg Modric, og nå advarer Gareth Bale klubben sin mot å selge kroaten.

I følge Sunday Mirror skal Bale ha gitt Harry Redknap et ultimatum om at han kommer til å legge inn et transferkrav dersom Tottenham selger Modric.

Chelsea, Manchester United, Manchester City og Inter er noen av klubbene som ryktes å være interesserte i midtbaneeleganten, og både Modric og Bale er trolig lystne på å spille for en klubb som deltar i Mesterligaen neste sesong.

Manchester United er trolig en av klubbene som er ute etter å lokke Bale bort bra London, og i tillegg har waliseren blitt linket til Real Madrid, Liverpool, Inter Milan og Chelsea.