Rosenborg — AaFK 2-2: Det så lenge ut til at Aalesund noe overraskende skulle stikke av med alle poengene på Lerkendal, men Enar Jäägers selvmål like før slutt førte til poengdeling.

- Jeg er rasende for at vi roter bort seieren fem minutter før full tid. Det hadde muligens blitt scoring om ballen hadde gått videre, men uansett er det bittert å ikke vinne i dag , sier Rekdal.

LES OGSÅ:

- Fortjent poeng

Det var en underholdende første omgang der Rosenborg skapte flest sjanser, men Aalesund var effektive og ledet 2-1 til pause. I andre omgang slet Rosenborg med å komme til sjanser mot et godt organisert Aalesund-lag.

- Jeg synes poenget vi tar i dag er fullt fortjent. Rosenborg skaper veldig lite i andre omgang , sier Rekdal.

Rakdal mener laget tar for lite poeng, men er sikker på at de ikke rykker ned.

— Sist helg ble det ett poeng mot Start og i dag mot Rosenborg. Det holder ikke å ta ett poeng av gangen. Vi er ikke matematisk klar for eliteseriespill neste år, men jeg er helt sikker på at vi holder oss, sier Rekdal

Kunne avgjort

Rosenborg måtte satse offensivt for å få utlikningen og det førte til mange gode overgangsmuligheter for gjestene. Men til Rekdals fortvilelse ble det for upresist.

— Vi hadde flere gode kontrings muligheter, men vi klarer ikke å prikke dem inn til 3-1. I flere av mulighetene ble det mye rot, sier Rekdal.

Video: Jönsson etter kampen:

Jönsson: — Vi gjør noen avgjørende feil Video: Svensson etter kampen:

Svensson: — De gjorde det vanskelig for oss