Bendiksen var på prøvespill i TIL i 2007, men valgte den skotske toppklubben. Der ble han plaget med en del skader, men de siste ni månedene har han vært skadefri.

Så langt har han ikke kommet på banen i serien, men likevel vil den suverene skotske ligalederen ha midtbanespilleren med videre. Kontrakten hans løper ut ved nyttår.

— Jeg har akkurat fått et nytt tilbud fra dem. De vil forlenge med meg til ut 2012-13-sesongen , sier Bendiksen til iTromsø.

- Da er vel kanskje valget enkelt?

— Nei, det er faktisk ikke det. Det er ikke sikkert jeg skriver under.

TIL interessert

For det er andre klubber inne i bildet. Senest for noen måneder siden uttalte man i TIL at Bendiksen var en spiller som de var interessert i. Han er også en som passer inn i profilen, som ung og nordnorsk.

Etter det iTromsø kjenner til skal TIL på nytt være interessert i å hente 22-åringen til Alfheim.

Bendiksen vil ikke avkrefte at TIL har vært på banen. Han sier samtidig at klubben virker interessant.

— Jeg var i klubben som prøvespiller, og syns det var en veldig positiv opplevelse. De har noe veldig spennende på gang med mange unge spillere. Og de har dessuten to veldig bra sesonger bak seg. Det er artig at de har noe på gang.

Statistikksenter Eliteserien:

Spilletid viktigst

Grunnen til han vurderer å si nei til Rangers FC er lite spilletid. I år har han sittet på benken i to av de 11 første seriekampene, i resten av kampene har han vært utelatt fra troppen.

Og spilletid har det blitt lite av. Han spilte mot Chelsea og Bayer Leverkusen i sesongoppkjøringen, samt 25 minutter på Ibrox stadion tirsdag kveld. Da slo Rangers FC gjestene Liverpool 1-0.

— Jeg får lite spilletid her og det spiller inn nå når jeg skal gjøre et karrierevalg. Spilletid er veldig viktig for meg, sier 22-åringen.