TRONDHEIM (adressa.no): Med bomull trykket godt opp i begge neseborene, og med store problemer med å uttale bokstaven «n», snakket RBK-stopper Tore Reginiussen med adressa.no om en av sine aller største fotballkvelder.

Det var 30-årsdagen hans. Han brakk etter all sannsynlighet nesa etter en tøff duell tidlig i 2. omfang. Han måtte skifte trøye på grunn av alt blodet. Og kriget inn kampens eneste mål før han ble tvunget til å gå av på grunn av at blodet ikke stoppet.

I fjor ble midtstopperen båret av banen med avrevet akilles mot nettopp AaFK. Søndag kveld ble han kampens store spiller.

— Mulig jeg knakk den på plass igjen

Her ligger Tore Reginiussen nede etter en real smell i nesa. Midstopperen tror det er snakk om et brudd. Foto: Vegard Eggen

— Det var godt å se at ballen dumpet så vidt over streken der. Det er selvfølgelig ufattelig morsomt at dette skjer i kveld. Det måtte et ekte «knotemål» til, smiler jubilanten, om scoringen med venstrebeinet ette en retur. - Og nesa?

— Det knaset bra i den, jeg tror det er et brudd. Men jeg har brukket den et par ganger før, så den var litt skjev før i kveld. Det er mulig jeg knakk den på plass igjen nå, smiler han.

— Fikk det foran 17.000

Det var ikke bare hovedpersonen selv som smilte så bredt han var i stand til etter seieren som førte RBK til toppen av tabellen. Trener Kåre Ingebrigtsen måtte se et RBK som jaget og jaget scoring, men som ikke fikk uttelling. Før altså Reginiussen traff i det 69. minutt.

— Når du er 30 år og kommer fra Alta, blir det et nesebrudd uansett. Enten det skjer på fest på lokalet eller andre steder. Nå fikk han det foran 17.000. Det kan ikke være så verst, gliser Ingebrigtsen til adressa.no.

Og legger til:

— Tore går foran og viser lojalitet i det som også ble en krig. Det var det flere som gjorde, sier han, og nevner også Anders Konradsen. I tillegg til keeper Andre Hansen, som tross for RBKs ti målsjanser ble en slags matchvinner han, også, med tre kanonredninger underveis.

— Eliteseriens beste keeper. Ingen tvil, sier treneren.

Også broren scoret

Under samtalen med adressa.no blir matchvinner Reginiussen også konfrontert med at lillebror Mads har scoret i Ranheims 2-1-seier over Hødd.

Med andre ord: Kvelden kunne ikke blitt bedre, et nesebrudd tatt i betraktning.

— Klasse. Stor dag for familien Reginiussen. Nå er det opp til Christian (yngstebror). Han skal spille for Alta mot Tromsø 2 mandag, smilte kveldens største RBK-helt.