Liverpool har hatt en skuffende sesong, og som ikke det er nok, er superspiss Fernando Torres ute resten av sesongen med skade. Spanjolen går dermed glipp av kveldens møte med gamleklubben Atlético Madrid i semifinalen i Europaligaen.

Europaligaen er Liverpools mulighet til å vinne et trofé denne sesongen. Laget er så godt som hektet av i kampen om fjerdeplassen i Premier League, som gir mesterligakvalifisering neste sesong.

Hvis ikke Anfield-klubben klarer det, kan Fernando Torres være en av spillerne på vei ut porten.

Manchester City-manager Roberto Mancini har uttalt seg i rosende ordelag om Spania-spissen, og den nyrike klubben fra Manchester kan være en aktuell fremtidig arbeidsgiver for Torres.

— Fernando Torres er en fantastisk spiss. Men alle lagene i Europa er interessert i ham, sier Mancini ifølge Sky Sports.

Mancini har sin fulle hyre med å sikre City den gjeve fjerdeplassen i årets sesong, men et bud på Torres kan komme så fort sesongen er over.

— Vi må få resten av kampene ut av veien først. Så vil vi se på andre spillere, sier italieneren.

Ambisjonene i Manchester-klubben er det ingenting å si på.

- Alle toppspillerne ønsker å spille i mesterligaen. Neste år ønsker vi å være et lag som kan vinne Premier League. For å gjøre det trenger vi toppspillere, sier Mancini.