Med 2-1 borte mot Grand Bodø er Arna-Bjørnar oppe på tredjeplass i Toppserien. Bronserival Kolbotn tapte nemlig for Stabæk, slik at Arna-Bjørnar sikrer sin tredje medalje på rad om de slår Røa hjemme 1. november.

En av hovedårsakene til det heter Tina Algrøy. På Aspmyra kom hun inn etter 57 minutter. Ett minutt senere hadde hun gitt Arna-Bjørnar 2-0. Det var Algrøys tiende scoring denne sesongen – og den niende som innbytter.

— Jeg har vært mer effektiv enn tidligere sesonger, fastslår Algrøy.

Likevel har det ikke vært i trener Morten Kalvenes' tanker å bruke angriperen oftere fra start. Grunnen er at Algrøy studerer i Stavern, og dermed ikke får trent med sine lagvenninner.

— Både mentalt og fysisk kler det Tina best å være en joker nå. Der har hun også vært en innertier. Hun leverer når hun kommer inn, og jeg tror også hun selv er komfortabel med situasjonen, sier Kalvenes.

— Jo, jeg skjønner godt at det blir sånn når jeg ikke er en del av hverdagen i Arna-Bjørnar, sier Algrøy.

Kalvenes er svært fornøyd med hvordan laget hans har fremstått den siste tiden.

— Vi har vippet flere jevne og til dels dramatiske kamper i vår favør. I tillegg har vi fått den hjelpen vi trengte ved at Kolbotn har tapt mot Stabæk og LSK.

Avslutningskampen mot Røa blir trenerens aller siste som Arna-Bjørnar-sjef.

— Uavhengig av det ville det vært veldig greit om vi kunne se tilbake på tre medaljer på tre år, sier Kalvenes- Det var for øvrig Hege Hansen som laget Arna-Bjørnars første mål søndag, like etter pause. Grand Bodø reduserte fem minutter før full tid, uten at det hjalp noe som helst. Tapet betyr at nordlendingene spiller i 1. divisjon i 2015. ## Kampfakta

Grand Bodø - Arna-Bjørnar 1-2 (0-0)

Aspmyra

Tilskuere: 80

Dommer: Elisabeth Thoresen, Asker

Gult kort: Ingen

Mål: 0-1 Hege Hansen (46.), 0-2 Tina Charlotte Algrøy (58.), 1-2 Anne-Marthe Birkeland (85.)

Arna-Bjørnar (4-4-2): Erin McNulty - Cecilie Kvamme, Caroline Walde, Ingrid Stenevik, Åsne Takle Eide - Amalie Eikeland, Vilde Bøe Risa, Maria Brochmann, Ine Wedaa (Karoline Haugland fra 57.) - Lisa Naalsund (Tina Algrøy fra 57.), Hege Hansen (Sigrid Hansen fra 80.)