Med 1-4-tap sammenlagt mot Mjøndalen må Brann ta den tunge veien ned til nest øverste nivå neste sesong. Norges boksedronning tror de rødkledde kommer raskt tilbake.

— Jeg er skikkelig skuffet over at de rykket ned. Det er trist, men vi vil komme gjennom det. Bergensfolket vil fortsette å støtte klubben i godt og vondt, og forhåpentligvis vil Brann gi oss noe å feire igjen snart, sier bergenseren til NTB.

På lørdag står hun overfor tyske Jennifer Retzke i København. I kampen setter hun samtlige belter på spill. Med seier vil hun ikke bare beholde disse, hun håper også at hun kan bidra til glede blant dem som føler seg litt nedfor etter Brann-tapet.

— Akkurat nå er det litt «blått» i Bergen. Alle er triste på grunn av resultatet. Jeg håper at jeg kan muntre opp alle med en storseier mot Retzke på lørdag, sier 33-åringen.

Dersom proffboksingsforbudet oppheves i Norge er stadion i Bergen nevnt som en mulig arena for den norske bokseren.

— Kan du bli den eneste toppidrettsutøveren i aksjon på Brann stadion neste år?

— Ha ha. Det er et godt spørsmål. Jeg ville elsket å bokse der. Å ha støtten fra de fantastiske menneskene og supporterne bak meg ville betydd så mye for meg. Det ville vært virkelig stort, sier hun. (©NTB)